Els Mossos d'Esquadra tornen a l'àtic on Janet Jumillas va ser assassinada

La policia buscarà elements relacionats amb l'autòpsia de la víctima
Es van trobar restes de sang de Janet Jumillas a casa d'un dels detinguts
Els Mossos d'Esquadra tornen a l'àtic on Janet Jumillas va ser assassinada | Cedida

El presumpte assassí de Janet Jumillas, Aitor Garcia de 33 anys, tornarà a l'àtic de Cornellà en el que presumptament va assassinar, el passat 13 de març, a la veïna de Viladecans. L'home ha quedat excarcerat i arribarà acompanyat dels Mossos d'Esquadra que, juntament amb els representants de les defenses i les acusacions, realitzaran una nova inspecció ocular de l'apartament. La intenció és trobar nous elements relacionats amb el resultat de l'autòpsia practicada al cos de la víctima, que va aparèixer el passat 22 de maig. 

 

Les últimes setmanes, el lletrat de la família de Janet Jumillas, Jorge Alebrtini, ha sol·licitat al jutjat diverses diligències. Des d'una reconstrucció del crim, fins a una nova inspecció ocular per trobar nous elements que defineixin el que va succeir en aquell àtic el matí del 13 de març, dia en el qual la dona va desaparèixer a l'interior de l'àtic del sospitós.

 

Els investigadors van trobar restes de sang, al domicili del principal sospitós, que estan sent analitzades
Els investigadors tornen a l'àtic a buscar nous elements del cas | CEDIDA

 

El sospitós no col·laborarà amb els investigadors

L'home, que fins al dia d'avui ha negat qualsevol responsabilitat en el crim, assistirà a una nova diligència judicial, però en paraules del seu advocat, Luis Costa, no col·laborarà amb els investigadors del cas. Per aquest motiu, els investigadors no es plantegen fer una reconstrucció dels fets al no comptar amb la participació de l'únic acusat. 

 

El lletrat de la família de Jumillas, ha insistit darrerament en la possible participació d'altres persones, tant en el crim, com en l'ocultació del cadàver de Janet. Els Mossos de la Unitat Central de Desapareguts de la Divisió d'Investigació Criminal insisteixen que, de moment, només hi ha un presumpte responsable i aquest està detingut. Per al moment descarten fer noves detencions o imputacions. 

 

També et pot interessar...Comentaris

envia el comentari