Jasmine Owens anima a través de les xarxes socials a que la gent sigui feliç acceptant-se tal com és

«Cada corba i estria estan posades al meu cos de forma perfecta per a fer-nos feliços», assegura la dona

Jasmine Owens és mare de dos fills i està feliçment casada des de fa anys, però el seu físic no li agradava. La dona havia intentat aprimar-se seguint diverses dietes sense èxit, i fins i tot va pensar a passar pel quiròfan, però un dia, després de mirar-se al mirall, va entendre perquè la seva vida era perfecta, sense importar el seu aspecte físic. Orgullosa de la vida que porta en l'actualitat, Jasmine va decidir publicar una fotografia en Instagram junt el seu marit a la platja, on va escriure unes inspiradores paraules: «Durant tots aquests anys, aquest home ha estimat cada corba i estria del meu cos. Mai vaig entendre per què! Com podia estimar coses que no eren perfectes? Com podia un home amb un cos musculat estimar a una dona com jo? No tinc un ventre pla, les meves carns es mouen en caminar... Però ara m'adono que tinc el cos perfecte! Cada mixelín, corba i estria estan posats al meu cos de forma perfecta per a fer-nos als dos feliços. Estimo el meu cos i finalment veig per què ell l'estima també!».

La dona es va adonar que no havia de canviar el seu cos per a ser feliç i gaudir de la seva família, sinó canviar de mentalitat. Gràcies a les seves paraules, ara Jasmine també ajuda a altres persones a estar contentes amb si mateixes: «Tots aquests anys, la imatge negativa que tenia del meu cos m'ha impedit ser feliç amb el meu home i els meus fills, i ja estava farta d'amagar-me. Un dia, em vaig mirar al mirall i em vaig veure com sóc. Abans no podia veure'm a mi mateixa, així que despullar-me i posar-me davant d'un mirall per observar el meu cos va ser un gran primer pas. Des d'aquell dia, he fet molts progressos, com comprar un biquini, portar-lo posat a la piscina i a la platja, i aprendre a deixar de jutjar-me a mi mateixa», confessa Jasmine Owens.

 

Why did I start this journey to loving myself? • This seems to be a big question recently!! • I started this journey to loving myself not because I want to be unhealthy, actually it's exactly the opposite of that! • Before I was depressed! I always thought that I was exactly what some of these comments are saying! I'm fat, I'm ugly, I'm unhealthy! .. well one thing was right... I was unhealthy!! It was unhealthy for me to be doing all of these diets, unhealthy for me to be thinking of myself in such a negative way, unhealthy to my mind, body, and soul. • Since beginning to love myself I found that I am so much more happier! No one can get me down off my positivity except myself! The healthiest thing I have ever done for myself is learn to love me for who I am and stop hiding from the world. I know I'm a healthy beautiful woman and I hope you all know that too!! • • • #iamblessed #confidence #celebratemysize #everyoneisbeautiful #effyourbeautystandards #aspiringmodel #allshapesandsizes #aspiringplussizemodel #effyourbodystandards #positive #plussize #bodypositive #bodypositivity #positive #lovemybody #lovemybelly #loveyourself #healthy

Una publicación compartida de Jazzy (@a_body_positive_jazzy) el


Comentaris

envia el comentari