Javier Ledo, presumpte assassí de Paz Fernández, va estar a la presó per maltractar la seva exdona

L'exparella de l'investigat assegura que «va ser ell» qui va matar a la víctima

Javier Ledo, el presunto asesino de Paz Fernández
Javier Ledo, el presunto asesino de Paz Fernández | Facebook

«El crec molt capaç d'haver matat a la Paz». Sense dubte, aquestes són les paraules que més ressonaven a l'entrevista que una exnòvia de Javier Ledo Ovide ha concedit a 'La Nueva España'. La dona va parlar del presumpte assassí de Paz Fernández, sobre qui no va dubtar que podria ser el culpable.

La confident va descriure a l'investigat com una persona agresiva, maltractadora, mentidera, drogoaddicte i alcohòlica, entre molts altres qualificatius. En aquest sentit, va admetre que, durant la seva relació, «ho he passat molt malament», ja que l'home «em va atabalar molt».

De fet, va assegurar que «em maltractava psicològicament», arribant-la a agredir i provocar-li «un tall a la mà». «Beu molt i també esnifa cocaïna», detallava, sobre els plaers íntims del sospitós. «Li tinc molta por i respecte», va afegir, motiu pel qual no volia revelar la seva identitat.

  

Diners de dubtosa procedència

L'entrevistada va assegurar que el Javier «té diners», encara que desconeix «d'on els treu». «El meu fill, que és petit, acostumava a dormir amb mi. Una vegada, el va convèncer perquè dormís sol, pagant-li 200 euros, per poder-se posar al meu llit», va explicar, com a anècdota.

De la mateixa manera, va confessar un dels detalls més foscos del passat de Javier Ledo: «Va estar a presó». La confident va informar que, quan estava cassat, el sospitós de matar a Paz Fernández maltractava a la seva dona, pel que va arribar a ser empresonat, en una ocasió.


 

Tenien una relació

Paz Fernández y Javier Ledo eran pareja
Paz Fernández y Javier Ledo eran pareja | Cedida

«En una ocasió, em va dir que treballava amb ell, a la prostitució», va confessar l'exnòvia de Javier Ledo, qui va admetre que «estaven junts, dormien junts». D'aquesta manera, la confident revelava una sorprenent dada, sobre la història que unia al presumpte assassí amb la víctima.

En aquest sentit, va admetre que, quan va conèixer la mort de Paz Fernández, va pensar: «Segur que va ser ell». A més, va advertir que «és un bon mentider», pel que s'ha de vigilar en escoltar les seves versions dels fets, mentre que va confiar que, de ser culpable, «pagui les conseqüències».


Comentaris

envia el comentari