Jéssica, la filla de l'exparella d'Ana Julia Quezada, assegura que es va aprofitar del seu pare malalt de càncer

Jesús tenia 20 anys més que Ana Julia, amb qui va mantenir una relació d'un any i mig
Ana Julia Quezada en una imagen de archivo
Imatge d'arxiu d'Ana Julia Quezada. | CatalunyaDiari.cat

 

Jéssica, la filla de Jesús, un home amb el qual Ana Julia Quezada va mantenir una relació sentimental quan va arribar a Burgos l'any 2012, va afirmar en una entrevista al programa de La Sexta 'Expediente Marlasca' que «tenia una mala relació amb ella», perquè es va beneficiar «d'un mal moment del seu pare».

 

«Ella es va comprar una casa de 45.000 euros a la República Dominicana que li va pagar el meu pare», explica la filla de Jesús després de dir que l'acusada d'assassinar Gabriel Cruz va «buidar els comptes» del seu pare «estant ell ingressat». 

 

Jesús, que era 20 anys més gran que Ana Julia, va morir a causa d'un càncer. Tres dies abans de la seva mort, Ana Quezada es va sotmetre a una operació d'augment de pit, gràcies a un crèdit que havia aconseguit del banc a través del mateix Jesús, i que van haver d'acabar pagant els fills d'aquest.

 

Ana Quezada i Jesús només van estar junts durant un any i mig, temps suficient perquè la família del difunt consideri l'assassina de Gabriel Cruz com una persona «molt dolenta i molt manipuladora». 

Ana Quezada manipulava a la seva exparella 

Jéssica també confessa que Ana Julia podia arribar a ser «súper amiga teva, confident total, però per darrere té la clavarà bé». Sobre la relació amb el seu pare, la filla de Jesús ha explicat que quan es van conèixer, ells estaven bé, però que amb el temps, els familiars es van adonar de les intencions de Quezada.

 

La filla de Jesús també explica que en més d'una ocasió discutia amb l'assassina confessa perquè vestia amb la roba de la seva mare. Va ser llavors quan en una d'aquestes discussions, Ana Julia li va arribar a dir a Jéssica: «Però tu que et penses, que el teu pare t'escollirà abans que a mi». Després de comentar-li això al seu pare, aquest li diu que «si vol estar amb ell, s'ho havia de menjar», i aguantar la mala relació entre elles.

 

Ana Quezada empezó a llevar un alto nivel de vida

Ana Quezada va començar a portar un alt nivell de vida. | Telecinco

Es volia casar amb Jesús abans de morir

Així doncs, i per culpa d'Ana Julia, Jéssica va estar gairebé dos mesos sense saber res del seu pare. No obstant això, aquest no eren els únics motius pels quals la família sospitava d'Ana Julia, sinó que també van començar a sospitar per la falta de diners a la caixa d'un dels establiments de restauració que regentava Jesús. 

 

Es van adonar que sempre acabaven faltant molts diners i que ella estava portant un nivell de vida superior, arribant-se a comprar inclús una casa al seu país d'origen amb els diners de Jesús. De fet, i segons explica Jéssica, quan el seu pare va començar a estar molt malt, Ana Julia va intentar casar-se amb ell. 

 

Tot i que no es van arribar a casar, Ana Julia sí que va aconseguir fer una assegurança de vida a Jesús amb ella com a beneficiària, dels quals va arribar a cobrar entre 30.000 i 35.000 euros segons revela la filla.

 

Finalment, la jove explica que quan va veure a Quezada a la televisió per la desaparició de Gabriel va saber que ella estava relacionada. «Si jo en el seu moment l'hagués pogut denunciar per tot el que va fer amb el meu pare, potser aquesta persona estaria ara a la presó».

 Comentaris

envia el comentari