URGENT

🔴 Caos a Barcelona per la caiguda d'una palmera a la Diagonal

Jesulín, al límit per la salut de la seva dona i les recriminacions de Belén Esteban

La seva ex li recrimina que hagi decidit no pagar els estudis d'Andreíta
Jesulín de Ubrique està preocupat per la salut de la seva dona | Cedida

 

Jesulín de Ubrique fa uns dies que està desanimat. L'evolució de l'estat de salut de la seva dona, María José Campanario l'ha deixat tocat, i a més, s'enfronta als retrets de la seva ex, Belén Esteban, perquè ha decidit no pagar els estudis de la filla que tenen en comú, Andrea Janeiro, a l'estranger. En relació amb el primer dels seus problemes, s'ha parlat recentment de la salut de Campanario, després del seu ingrés a l'hospital, María José va ser diagnosticada de fibromialgia i, en ocasions, els forts dolors que pateix la deixen totalment incapacitada, per la qual cosa ha d'estar ingressada. 

El torero es mostra molt preocupat i afectat per l'estat de la seva dona, encara que sembla que ella s'ho pren amb més filosofia, ja que està disposada a viure amb normalitat malgrat la malaltia. L'altre front que preocupa a Jesulín, és el nou conflicte entre ell i Belén Esteban pels estudis d'Andreíta. Segons la col·laboradora de 'Sálvame', el torero s'havia compromès a pagar els estudis superiors de la seva filla, però ara s'ha fet enrere, cosa que Esteban no està disposada a tolerar. Jesús s'escuda assegurant que el seu advocat li ha dit que no tenia obligació de fer-ho. 

 

Belén Esteban està preparant una gran celebració per a l'aniversari de la jove, que farà 18 anys, i en ella estan convidats tant el seu pare, Jesulín, com la resta de la família Janeiro, segons explica 'ESDiario', però sembla ser que el torero no té intenció d'assistir per no haver donat explicacions a la seva filla gran de per què l'ha deixat penjada en el tema dels estudis.