IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Jesulín de Ubrique s'opera de dues hèrnies per poder tornar a torejar

Patia greus dolors que li impedien treballar i fer una vida normal

Jesulín de Ubrique junto a Maria José Campanario
Jesulín de Ubrique i Maria José Campanario | Cedida

 

L'any, per a Jesulín de Ubrique, no ha començat de la millor manera possible. I és que el torero ho ha fet passant pel quiròfan. Pel que sembla, s'ha sotmès aquest divendres a una operació de dues hèrnies que, encara que no es tractava d'un assumpte greu, sí que era necessària perquè pogués tornar a torejar. Segons ha informat 'Hola.com', va passar la nit ingressat i dissabte ja va poder abandonar l'hospital. 

  

Es tracta d'una operació amb la qual el torero ha resolt uns problemes d'esquena que li impedien portar una vida normal i que s'ha realitzat després de fer els seus 44 anys, concretament el passat 9 de gener. Un aniversari estrany a causa de la seva delicada situació familiar després de l'últim ingrés de la seva dona, María José Campanario, qui ha estat ingressada de nou pels seus problemes de fibromialgia.

I és que complicat estat de l'odontòloga sembla haver acabat afectant també Jesulín de Ubrique, que no ha començat l'any de la millor manera. Durant el Nadal, María José va estar ingressada i únicament va poder sortir de la clínica en el dia de Reis per estar amb els seus fills i dies després per acompanyar al torero en el dia del seu aniversari.


Comentaris

envia el comentari