Jesús Escudero, el perruquer de 'La Manada', va formalitzar la relació amb la seva parella per poder tenir vis-a-vis

La parella es pot veure sense impediments durant tres hores un cop al mes

Jesús Escudero, el último en despedirse de la joven presuntamente violada
Jesús Escudero, l'últim a acomiadar-se de la jove presumptament violada | cedida
 

Per tal de poder tenir vis-a-vis, Jesús Escudero, conegut com el perruquer de 'La Manada', va formalitzar la seva relació sentimental amb la seva parella poc després d'ingressar a la presó, segons ha revelat 'El Español'.

«Quan va arribar a la presó, Escudero va formalitzar la relació amb la seva xicota per fer-se parella de fet i poder gaudir d'un vis-a-vis», confirmava una font penitenciària, explicant que Jesús i la seva xicota es van convertir en parella de fet de forma ràpida i inesperada.

En cas que no ho haguessin fet, la parella no s'hagués pogut veure o tocar, ja que per això necessitaven acreditar que tenien una relació de parentiu. D'aquesta forma, el perruquer i la seva parella poden mantenir una estona d'intimitat a la presó de Pamplona.

No han demanat el trasllat a una altra presó

En ser una parella de fet, Escudero i la seva xicota es poden veure com a mínim durant tres hores un cop al mes. Si no haguessin formalitzat la relació, la seva parella hauria hagut d'acreditar visites regulars a la presó de tres a sis mesos per poder accedir a un vis-a-vis.

D'altra banda, el mateix Escudero i els antres dos membres de 'La Manada' a la presó de Pamplona, José Ángel Prenda i Ángel Boza, reben visites dels seus familiars cada setmana. Tot i això, últimament sembla que les visites han anat a menys, presumiblement, per la gran distància que separa Sevilla del centre penitenciari navarrès.

Tot i això, segons assegura el mitjà citat, cap dels tres ha sol·licitat un trasllat a un altre centre penitenciari que estigui més a prop del seu domicili i afavoreixi la visita dels seus éssers estimats. 
 

Condemnat a nou anys de presó 

Jesús Escudero ha negat l'agressió sexual en diferents ocasions, si bé va ser l'últim a tenir contacte amb la víctima i l'únic dels cinc condemnats que va reconèixer haver-se portat malament amb ella: «En la meva vida he violat a ningú» , declarava.

Las fotos que realizaron los agentes para identificar a 'La Manada'
Les fotos que van realitzar els agents per identificar 'La Manada' | El Español

 

No obstant això, el perruquer de 'La Manada' va ser un dels primers identificats per les autoritats policials en les hores posteriors als abusos als Sanfermines de 2016: la víctima el va identificar gràcies a un rellotge i un tatuatge.

«Jo odio els violadors. A la meva parella la van violar amb 14 anys, en dos anys surt aquest home i jo li deia que el mataria. Va ser tot consentit i ens teniu tancats a la presó», declarava Escudero durant el procés judicial.

Ara, haurà d'enfrontar-se al procés sobre el cas de l'agressió a la jove de Pozoblanco, Còrdova. En aquest cas, Jesús és qui apareix a les imatges tocant la jove de 21 anys, que sembla estar drogada i inconscient.


Comentaris

envia el comentari