Joan Manuel Serrat cancel·la els pròxims concerts per una laringitis

El cantautor reprendrà la seva gira 'Mediterráneo da capo' el 8 de setembre a Palma de Mallorca

Joan Manuel Serrat ha cancel·lat els seus pròxims sis concerts
Joan Manuel Serrat ha cancel·lat els seus pròxims sis concerts | efe

Els problemes de salut han obligat Joan Manuel Serrat a prendre una decisió que, si als seus seguidors no els ha agradat, a ell segur que molt menys. El cantant ha decidit cancel·lar els seus pròxims sis concerts de la gira 'Mediterráneo da capo' per una «laringitis aguda». De fet, el cantautor tenia programada una actuació demà dimarts, 31 de juliol, al Festival Jardins Terramar de Sitges, però l'acte ha quedat suspès. 

Concerts arreu de l'Estat, cancel·lats

Es tracta del primer concert afectat per la radical decisió, però no l'únic. Altres recitant de l'intèrpret que han quedat cancel·lats són els de Torrevella, el 2 d'agost, el de Tarragona, el 4 d'agost, Porta Ferrada, el 6 d'agost, Starlite, el 8 d'agost, i el concert de Jerez, del dia 10 d'agost.

Ara bé, està previst que el cantant reprengui la seva gira el pròxim 8 de setembre a Palma de Mallorca, i a partir d'allà continuar el seu calendari, amb actuacions previstes arreu de l'Estat espanyol. A més, als mesos d'octubre i novembre la gira es traslladarà al continent americà, per tornar i tancar l'any a Madrid el 12 de desembre, i a Barcelona, els dies 18 i 19 de desembre a l'Auditori del Fòrum. 

Joan Manuel Serrat, en un concert al Castell de Perelada
Joan Manuel Serrat, en un concert al Castell de Perelada | CatalunyaDiari.cat

 

El Festival Jardins Terramar retornarà l'import de les entrades

Per la seva banda, l'organització del Festival Jardins Terramar de Sitges ha indicat que en els pròxims dies s'obrirà el termini de devolució de l'import de les entrades a tots aquells que van adquirir-ne una amb l'esperança de veure Serrat en directe, a través dels mateixos canals de compra oficials del festival. En cas d'haver-les adquirit en línia, la devolució de l'import es farà de manera automàtica en els pròxims dies. 

En cas d'haver-les adquirit a la taquilla del Festival, o a la seu del Casino Prado, l'import es retornarà a la taquilla del festival fins al dia 6 d'agost. Els assistents, amb tot, han de saber que tot i l'absència de Serrat els Jardins de Terramar obriran les seves portes amb accés gratuït per gaudir de les actuacions previstes a l'Escenari Village, amb Blutopia 3, i a l'Escenari d'Arts escèniques, amb Melissa Marín, i de la zona gastronòmica del Village, a càrrec de Vilaplana i el restaurant xef Fina Puigdevall.


Comentaris

envia el comentari