Joaquín, portaveu de la família de les nenes desaparegudes, parla amb Tomás

«Això es podria resoldre sense grans danys», diu Amills a la carta adreçada al progenitor

Es continua investigant una de les desaparicions més complicades que hi ha hagut mai. La desaparició de les dues nenes de Tenerife manté el suspens a tot el país.

Per la seva banda, Joaquín Amills, el portaveu de la família materna de les nenes desaparegudes, ha demanat «calma» a Tomás Gimeno, el pare de les nenes. Ho ha fet mitjançant una carta que ja ha difós per les xarxes socials i que ha generat un molt d'enrenou i transcendència.

I és que l'objectiu no és cap altre que resoldre la situació. Tant el portaveu com la família materna, tenen la «gairebé certesa» que amb el pas del temps aquesta situació «s'ha convertit en una bola de neu impossible de controlar». I consideren que «això es podria resoldre sense grans danys».

D'altra banda, el portaveu li ha dit que «encara hi som a temps» i que «necessito que siguis intel·ligent i actuïs com el pare responsable que sempre has demostrat ser amb elles i de qui ningú dubta». I ha ressaltat que les nenes «necessiten la seva mare, no només a tu».

També ha explicat que, tot i que hi ha nens que malauradament no tenen mare, «elles sí, i només tu pots fer que tornin amb ella. [...] Si deixes que la por i l'angoixa et guanyin, no podràs prendre les millors decisions per a elles». I ha afegit que el que Tomás decideixi «donarà un gir substancial a la vida de les nenes».

Passen les setmanes i la incertesa i la desesperació s'incrementen. I les persones més properes a Tomás «confien plenament» en ell.

A la carta, el portaveu també li ha dit: «cuida les nenes, fes-les felices» i que és possible «negociar una manera de retornar-les».

La carta de l'esperança

Joaquín Amills li ha ofert obertament ajuda en uns moments tan difícils per a tothom. «Em pots trucar, des d'un telèfon públic que no es pugui rastrejar, o enviar-me un correu electrònic des d'una línia que després pots deixar d'utilitzar». «Estic a la teva disposició, per al que necessitis», ha instat al pare de les nenes.

Així mateix, Amills li assegura «un anonimat total» per a poder «millorar aquesta situació que ens fa mal a tots». Creu que pot «ajudar a alleujar i aclarir-te» i sosté que «trobarem solucions, tinc la certesa que ens entendrem».

A més, també cli diu que hi ha «moltes maneres de donar senyals» i això donaria «molta tranquil·litat, inclús a tu». De qualsevol manera, seria «un bon primer pas per a canviar tot el que es va deslligar i descontrolar».

Per a concloure la carta de què tant s'ha parlat, l'ha acompanyat d'un vídeo de les nenes jugant. I s'ha acomiadat amb un «Espero notícies teves» seguit del seu telèfon.

Continua la recerca

Ja ha passat una mica més d'un mes després de la desaparició d'Anna i Olivia, les nenes de Tenerife. Ara la investigació centra totes les cartes en els moments previs a l'última vegada que Tomàs Gimeno va ser vist. El progenitor és el principal sospitós del suposat segrest.

Els últims moviments de Gimeno poden ser clau per a descobrir què va passar. L'última vegada que se'l va veure va ser la mateixa nit de la desaparició, quan va arribar al port amb cotxe. Allà, va treure diverses maletes i bosses i les va posar a la seva barca.


Comentaris

envia el comentari