rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

VOTA A L'ENQUESTA

Quin partit triaràs el 28-A?

Joaquín Sabina, ingressat a l'hospital per un problema circulatori

Ha cancel·lat el seu pròxim concert
Joaquín Sabina | Cedida

 

Joaquín Sabina es troba ingressat a Madrid per un problema circulatori, motiu pel qual ha hagut de cancel·lar el concert que tenia previst per aquest dissabte a Galícia, immers en la seva gira 'Lo niego todo'. La seva companyia, però, ha assegurat que en els pròxims dies es dirà una altra data per l'esmentat concert. El cantant havia venut 6.000 entrades per aquest directe.

 

Una nota de premsa que no dona detalls

A la nota de premsa que s'ha publicat al perfil oficial de la gira s'ha comunicat que «l'artista es troba ingressat per un problema circulatori a Madrid» però no s'especifiquen més detalls. De fet, no és la primera vegada que es troba amb l'obligació de suspendre concerts aquest any.

El passat mes de febrer va haver de suspendre diversos concerts de la seva gira a Mèxic per problemes lleus de salut, després de patir marejos i una caiguda, motiu pel qual va haver de fer repòs absolut durant 72 hores a petició dels metges. Ara, però, es desconeix si el problema del cantant està relacionat amb aquests episodis.

 

 

Suport incondicional a l'artista

Les xarxes s'han inundat de suport i caliu a Sabina malgrat que alguns feia temps que esperaven ansiosos la data del concert i inclús havien demanat festa o viatjat per aquest dia tan assenyalat. És per aquest motiu que molts han lamentat no poder assistir a una altra data, independentment de quina sigui, per veure el seu ídol. Malgrat tot, però, tots han coincidit en el desig de veure el seu artista preferit en plena forma en poc temps.