Jordi Magentí va arribar al pantà de Susqueda 32 minuts abans que Marc i Paula, segons els investigadors

Es tracta d'una prova molt important, ja que el presumpte assassí va negar des d'un principi haver estat a la zona el dia del crim

Jordi Magentí, el principal sospitós, va negar haver estat a la zona el dia del crim
Jordi Magentí, el principal sospitós, va negar haver estat a la zona el dia del crim | Facebook

La investigació per l'assassinat de Marc i Paula a la zona del pantà de Susqueda continua avançant, i els Mossos d'Esquadra ja han aconseguit omplir més de 2.500 folis. La policia està reconstruint minut a minut el recorregut de tots els vehicles que van accedir al pantà el passat 24 d'agost, quan la jove parella del Maresme va ser brutalment assassinada. Es tracta d'una feina dura, i és que el material analitzat són imatges de càmeres de vigilància que no faciliten la matrícula i, en alguns casos, ni tan sols el model. 

Ara bé, segons informa 'La Vanguardia', l'anàlisi ha permès als investigadors comprovar que l'Opel Zafira de color blau que Marc i Paula van utilitzar per desplaçar-se fins al pantà va arribar aproximadament 32 minuts després del Land Rover Santana de color blanc, del que per ara és principal sospitós i únic detingut: Jordi Magentí. Novetats que posen el dubte la seva versió, i és que l'home va assegurar des d'un principi que no havia estat a la zona. 

Marc Hernández i Paula Mas, les víctimes del crim de Susqueda
Marc Hernández i Paula Mas, les víctimes del crim de Susqueda | Facebook

 


Comentaris

envia el comentari