YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Jordi Magentí va atribuir el crim de Susqueda al seu fill

El pres amb el qual va passar les primeres hores ha assegurat que el detingut va insistir en aquesta versió, insistint en el fet que ell únicament va ajudar a amagar els cadàvers

Un pres ha assegurat que Magentí va atribuir el crim de Susqueda al seu fill
Un pres ha assegurat que Magentí va atribuir el crim de Susqueda al seu fill | cedida

Jordi Magentí ha passat de ser una persona desconeguda més enllà del seu entorn més pròxim a convertir-se en un dels noms del moment. Es tracta del principal, sospitós del crim de Susqueda, tot i que ell ha negat tant davant dels Mossos d'Esquadra com del jutge tenir res a veure amb l'assassinat de Marc i Paula. Ara bé, el pres que va acompanyar-lo en les seves primeres 24 hores després de la detenció ha assenyalat que el mateix Magentí va acusar el seu fill de ser qui va matar la jove parella. 

Magentí va culpar el seu fill de l'assassinat de Susqueda

'El programa de Ana Rosa' ha tingut accés en exclusiva al testimoni de l'intern, que amb molta tranquil·litat explica que Magentí, amb qui va conviure en poc més de deu metres quadrats, va arribar a la presó força nerviós i alterat. «Va entrar molt nerviós i fumava molt», ha començat dient, per afegir que també feia una mica de pudor, després de «tres o quatre dies a comissaria». «Li vaig dir que no passava res, que es dutxés i mengés una mica», ha continuat relatant l'intern. 

Posteriorment li va fer el llit perquè estigués més còmode, però en cap moment li va preguntar sobre el crim. «Jo no li volia treure res», ha assegurat el testimoni, però aquell dia Magentí tenia ganes de parlar. En concret, li va explicar que ell i el seu fill tenien «una plantació de marihuana» a la zona del pantà de Susqueda, i el dia del crim va portar el jove a regar les plantes. 

Assegura que ell tan sols va ajudar a desfer-se dels cadàvers

Posteriorment, el principal acusat va anar a recollir l'ampolla d'aigua al pantà, i va ser allà quan va sentir «crits». En dirigir-se al lloc, segons Magentí, va veure que «el seu fill» havia «assassinat» els dos joves. No queda clar quin paper va tenir ell en els fets, però va assenyalar que posteriorment «els va ficar al seu propi cotxe amb totes les seves coses»,i que es van dirigir a una zona on va llançar-los a l'aigua.

El detingut va justificar-se, assegurant que volia ajudar el seu fill perquè se sentia culpable per la mort de la seva mare. Sobre la manera de desfer-se dels cossos, l'excompany de cel·la de Magentí ha explicat que l'acusat va referir-se a uns «plàstics» i unes «pedres», que van ajudar a enfonsar millor els cadàvers, versió que coincideix amb l'estat en el qual la policia va localitzar els dos joves. 


Comentaris

envia el comentari