YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

La defensa de Magentí sol·licita la seva posada en llibertat

L'advocat Benet Salellas considera que el relat dels investigadors no és creïble, i que ara mateix no hi ha cap prova que impliqui l'acusat en l'assassinat de Marc i Paula

Jordi Magentí, el principal sospitós pel crim de Susqueda
Jordi Magentí, el principal sospitós pel crim de Susqueda | cedida

La defensa de Jordi Magentí, el principal sospitós per l'assassinat del pantà de Susqueda, ha demanat la seva posada en llibertat. Recordem que Magentí es troba des de fa set mesos i mig a presó preventiva, una situació que la seva defensa, en mans del gabinet Salellas Advocats, considera que hauria de respondre a un «criteri d'excepcionalitat», però que s'ha convertit en una «greu mesura cautelar». 

La defensa acusa els investigadors d'«imaginar hipòtesis»

Per a l'advocat de Jordi Magentí, Benet Salellas, la hipòtesi policial que ell és qui va matar els joves Marc i Paula, i posteriorment va desfer-se dels seus cossos, és «inconsistent a aquesta alçada de la investigació». És més, el lletrat considera que els investigadors s'han «esforçat per imaginar i realitzar hipòtesis», posant com a exemple que Magentí hauria traslladat els cadàvers amb el caiac, tot i que «no sap nedar». 

«No té cap experiència utilitzant un caiac», insisteix la defensa en el seu escrit, que afegeix també que «no disposa de força suficient per a carregar els cossos al caiac sense que bolqui amb les respectives motxilles i les pedres amb què després van ser llençats els cossos a les profunditats». Finalment, Salellas insisteix que no hi ha «cap prova ni indici que impliqui Jordi Magentí en els gravíssims fets investigats». 

Un testimoni podria capgirar la investigació

Cal dir que fa uns dies vam conèixer el testimoni d'una persona que va fer trontollar, en certa mesura, la principal línia d'investigació. En concret, aquest tercer testimoni va insistir que les dues víctimes seguien amb vida la tarda del 24 d'agost; una opinió que posa en dubte el relat judicial, que assegura que Marc i Paula van morir entre les 11.20 i les 11.26 hores. 

A més, l'inesperat testimoni va assenyalar que «hi havia una parella caminant per la carretera asfaltada, allunyant-se del vehicle», i que posteriorment va veure «un vehicle estacionat al voral, de color blau», molt similar a l'Opel Zafira dels joves, mentre feia l'Stop de la carretera de Susqueda. El més sorprenent, però, és que va negar haver vist el cotxe de Magentí, sinó un altre de «color blau», amb un adhesiu al maleter. 


Comentaris

envia el comentari