rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

Mor un home en un accident de trànsit a l'N-II a l'Empordà

Jordi Magentí, el detingut pel crim de Susqueda, va violar una pacient en un centre psiquiàtric

Els fets van passar després que Magentí sortís de presó un cop va complir la condemna per l'assassinat de la seva primera dona
Jordi Magentí durant el judici que el va condemnar per la mort de la seva primera dona.   | TV3

 

Jordi Magentí, el detingut per l’assassinat de la jove parella al pantà de Susqueda, hauria violat presumptament una pacient en un centre psiquiàtric, tal com revela el sumari de la investigació.

 

Segons els investigadors, Magentí hauria conegut la víctima en una fundació especialitzada en la inserció de persones, on va entrar després de sortir de la presó un cop va complir la condemna per l'assassinat de la seva primera dona.

 

La segona víctima de Jordi Magentí

«Tal com es pot observar als informes mèdics, aquesta usuària va ser agredida sexualment per part de Jordi Magentí després d’haver protagonitzat episodis de violència de gener amb ella», així descriu el sumari la relació.

 

No obstant això, «aquests delictes no van ser denunciats a la policia, segons els informes del centre de salut mental, per por de la usuària a què Jordi Magentí tornés a ingressar a la presó», segons recull el sumari policial. Tot i que la dona va morir sense haver denunciat els fets, els agents dels Mossos d’Esquadra ho han descobert, després de parlar amb el personal del centre en qüestió.

 

Així doncs, i segons demostren aquests informes, no van servir de res els 12 anys que Jordi Magentí va estar a la presó per haver matat a la seva primera dona d’un tret.

Nacy, actual parella de Magentí, vivia amb por

D’altra banda, Nancy Londoño, l’actual dona de Magentí, també va patir la ira de l’assassí del Marc i la Paula. I és que la tercera víctima de Magentí vivia amb por. De fet, va arribar a comentar als seus amics més pròxims que «estava molt preocupada amb el comportament de Jordi a nivell sexual, ja que li demanava coses, com fel·lacions, i ella no volia. Per aquest motiu tenien discussions fortes», recull el sumari.  

 

A més, la mateixa Nancy va arribar a confessar a una amiga que «tenia por». «Tinc por que em passi com a l’altra», va dir Nancy referint-se a la primera dona de Magentí, i a la quan va acabar matant.