URGENT

🔴 Caos per la caiguda d'una palmera a la Diagonal

Jordi Magentí, presumpte autor del crim de Susqueda: «Sóc innocent. No he fet res»

La declaració ha sorprès als Mossos, que no tenen «cap dubte» sobre l’autoria del doble assassinat de Susqueda
Jordi Magentí, accedint al seu domicili d'Anglès amb els Mossos d'Esquadra | CatalunyaDiari.cat

 

Jordi Magentí ha negat la màxima. El presumpte autor del doble assassinat l’agost passat a Susqueda i detingut el passat dilluns, 26 de gener, pels Mossos ha defensat la seva innocència al·legant: «Sóc innocent. Em volen adjudicar un crim que no he comès».

 

La revelació, treta a la llum per ‘El Español’, l’hauria dut a terme l’home mentre accedia al seu domicili d’Anglès, a la Selva, on els Mossos hi estan duent a terme un exhaustiu registre des de primera hora del passat dilluns.

«Sóc innocent, no he fet res»

Magentí, l’home identificat pels Mossos com a presumpte autor d’un doble assassinat que va sacsejar tot Catalunya, ha defensat que ell no és el culpable de la mort de Paula M.P i Marc H.L.

 

«Sóc innocent, no he fet res», ha al·legat l’home en entrar al seu domicili mentre donava a entendre que l’estaven culpant d’un assassinat que ell no havia comès en cap moment.

 

Els Mossos, però, en tenen una versió diametralment diferent. Segons va expressar ahir el representant del cos durant la investigació dels fets de Susqueda, el cos policial català «no té cap dubte» que Jordi Magentí és el culpable del tràgic succés del pantà de Susqueda.

 

Els Mossos i la policia científica, a l'exterior de l'edifici de Magentí | CatalunyaDiari.cat

 

El fill, també a la palestra

Hores després de l’arrest de Jordi Magentí, així mateix, el cos policial català va sorprendre amb una segona detenció: la del fill de Magentí. Aquest, de fet, va ser traslladat ràpidament al domicili del seu pare a Anglès perquè aportés més dades sobre la investigació que estaven duent a terme els Mossos.

 

En aquest cas, el jove de 30 anys va ser detingut a la població gironina de Salt i la policia explica que el seu arrest es deu a pràctiques fraudulentes relacionades amb el tràfic de drogues.