ÚLTIMA HORA

🚑 Un tren atropella una persona i provoca retards a la línia R4 de Rodalies

ÚLTIMA HORA

‼ Nissan comunica finalment la intenció de tancar la planta de Barcelona

Jordi Pujol, hospitalitzat per una pneumònia

Fa dies que està ingressat en una clínica de Barcelona
Imatge d'arxiu.
Imatge d'arxiu. | cedida

L'expresident de la Generalitat, Jordi Pujol, està hospitalitzat en una clínica de Barcelona des del dia de Sant Esteve, segons informa 'El Periódico'. La causa seria una forta pneumònia que pateix ara que té 87 anys. Fins ara, no es coneixia cap problema de salut important que l'hagués posat en situació de gravetat i aquesta pneumònia forta n'és el primer cas. De moment es desconeixen més informacions mèdiques sobre el seu estat de salut actual i s'espera que, pròximament, es realitzi un comunicat explicant la situació. Tot i això, fons del '324', han informat que la família assegura que ja s'està millorant de l'afectació.

Des de l'escàndol i la posterior confessió sobre l'herència familiar ingressada a Andorra, sense estar declarada a Hisenda, Jordi Pujol s'ha mantingut al marge de la vida política i les seves aparicions públiques han minvat molt. Els casos judicials dels seus fills també han sigut determinants. De totes maneres, se l'ha pogut veure recentment votant a les eleccions del dia 21 de desembre.

 

Les seves paraules sobre la situació de Catalunya

L'expresident de la Generalitat de Catalunya, Jordi Pujol, va lamentar el passat mes d'octubre que «ningú» a Espanya es pregunta què ha passat a Catalunya per haver arribat a la situació actual. «Ara tampoc ningú de veritat es pregunta a Espanya -amb molt poques excepcions- què pot haver passat perquè s'hagi arribat a la situació actual», va sostenir en un article titulat 'La rotunditat de Catalunya' publicat al blog de l'Associació Serviol.

 

 

Sense esmentar en tot el text el referèndum de l'1 d'octubre, va afirmar que a Catalunya hi ha hagut una gran mobilització durant els últims sis anys, procedent d'anys «de nacionalisme totalment reivindicatiu però majoritàriament no independentista» que va desembocar en un nou Estatut, retallat després pel Tribunal Constitucional.Comentaris

envia el comentari