rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Jordi Sánchez des de la presó: «Sé que tornaré, que hi tornarem plegats, però la impaciència em pot»

L'expresident de l'ANC ha escrit un emotiu missatge en complir-se quatre mesos del seu empresonament
Imatge d'arxiu de Jordi Sánchez | CatalunyaDiari.cat

 

L'expresident de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) i diputat de Junts per Catalunya, Jordi Sánchez, ha escrit un emotiu missatge en complir-se quatre mesos del seu empresonament a Estremera. Una carta que es llegirà en l'acte d'homenatge als presos polítics independentistes que tindrà lloc aquest mateix divendres 16 de febrer a Barcelona. 

La carta de Sánchez

En el text, l'expresident de l'ANC ha volgut expressar el seu desig de tornar a reunir-se amb els seus tres fills, l'Oriol, la Clara i l'Abril, i demana que es preservi la unitat dels sobiranistes, es recuperi el Govern i «desaparegui» el 155, tal com ha publicat 'El Nacional'. «Sé que tornaré, que hi tornarem plegats, però la impaciència em pot», reconeix Sánchez en la missiva. 

 

«Darrerament, poques coses desitjo més que tornar a acaronar la mar i trepitjar la platja que, a cavall entre Pals i Begur, ha vist créixer, i tantes vegades juga a desafiar les ones, l'Oriol, la Clara i l'Abril», així comença la carta de Jordi Sánchez, més de 100 dies després del seu empresonament a Estremera. 

 

I continua: «sé que tornaré, que hi tornarem plegats, però la impaciència em pot». Una impaciència que Sánchez reconeix que també té perquè «la unitat entre sobiranistes es preservi, recuperem el govern i la normalitat i el 155 desaparegui», tot i que sap que «ho faré, i que preservarem el valor de la unitat i el mandat de les urnes», però «la impaciència em pot», repeteix Sánchez. 

«Però la impaciència em pot»

«Exactament, la mateixa impaciència que tinc per seguir fent camí al costat de tanta i tanta gent, per fer realitat un país pròsper, nacionalment lliure, socialment just i profundament democràtic, on ningú sigui perseguit per les seves idees», denuncia el diputat de Junts per Catalunya, i sentencia dient que: «Sé que construirem aquest país i que el llegarem als fills i als fills dels nostres fills, però la impaciència em pot». 

 

Finalment, Jordi Sánchez dona les gràcies a tots aquells que, després de quatre llargs mesos, encara no s'han oblidat d'ells: «Gràcies per no oblidar-nos». 

 

Imatge de la carta de Jordi Sánchez des de la presó d'Estremera | El Nacional

 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris