Jorge Blass mostra la cicatriu del seu atropellament

Un conductor ebri va envestir, amb el seu vehicle, al mag

 

Jorge Blass segueix recuperant-se de les ferides que li va deixar un conductor ebri que el va atropellar el passat 3 de desembre a la ciutat gallega de Pontevedra. El reconegut mag ha publicat una imatge amb la impressionant cicatriu que li ha quedat després de la intervenció que van haver de fer-li a l'hospital. Una marca que segur que no li farà oblidar un dels accidents més greus de la seva vida.

Miraculosament, Blass ha pogut continuar amb una vida normal, malgrat patir un doble trencament dels ossos del braç. Mitjançant una publicació al seu compte d'Instagram, l'artista va explicar que, per a la seva recuperació, practica una tècnica centenària del Japó, el «kintsugi».

 

«Consisteix a reparar les peces de ceràmica trencades i que és una filosofia de vida. Enfront de les adversitats, cal recuperar-se i sobreportar les cicatrius. El ‘kintsugi’ evoca el desgast que el temps obra sobre les coses físiques i atorga valor a les nostres imperfeccions», publica al costat de la imatge, demostrant el seu optimisme davant l'accident que va patir.

 

Dues setmanes de l'accident

L'accident va tenir lloc el passat 3 de desembre. Durant aquestes setmanes, Jorge Blass ha anat recuperant la normalitat i ha compartit les marques que li ha deixat el lamentable accident. Per sort, el mag, de caràcter optimista, ha superat l'adversitat amb un somriure, aconseguint iniciar la seva recuperació de la millor manera possible.

 

Un ebri al volant 

Jorge Blass va ser protagonista d'un dels esdeveniments més lamentables que es viuen dins de la societat: els conductors ebris. L'home, que va donar positiu al control d'alcoholèmia, va provocar-li al mag la ruptura del braç, encara que fàcilment els danys podrien haver estat majors.

 

Aquesta, és una mostra més dels perills que representa barrejar les begudes alcohòliques amb la conducció. La pèrdua de facultats físiques impedeix que conduir un vehicle sigui el mateix que en estar en plenes condicions, motiu pel qual és necessari reiterar la importància d'aquesta frase: si beus, no condueixis.

 



Comentaris

envia el comentari