EN DIRECTE

❄️ Els efectes de la forta borrasca Glòria a Catalunya

ÚLTIMA HORA

🚨 Retards a Rodalies per un atropellament a Barcelona

Jorge Javier menteix a Gloria Camila sobre la seva família mentre ella participa a 'Supervivientes'

El seu germà podria tornar a entrar a la presó
Gloria Camila no sap res sobre les novetats de la seva família. | Cedida

 

Durant una de les connexions d'aquest dijous a la nit entre el plató de Madrid i l'illa de 'Supervivientes', Jorge Javier Vázquez es va veure obligat a mentir a Gloria Camila. Durant la conversa tots dos van parlar sobre com estava vivint l'experiència la filla de José Ortega Cano i sobre els problemes que l'esperaven a Espanya. No obstant això, el presentador li va voler mentir afirmant que no hi havia problemes a la seva família i que no hi havia cap fet important que hagués de conèixer. 

Jorge Javier va obviar que el germà de Gloria Camila, José Fernando, havia estat detingut de nou dissabte passat, 22 d'abril, per pegar un policia, un incident que podria fer que tornés a entrar de nou a la presó. A més, tampoc no li va explicar que acabava de ser tieta d'una nena, fruit de la relació que el seu germà va tenir amb Michu, sobre qui ara té una ordre d'allunyament. Jorge Javier potser només tractava de protegir la noia o, simplement, vol esperar la seva sortida del programa per poder captar la seva reacció davant totes aquestes notícies.

 

Com recull 'Vanitatis', ja va passar un fet semblant amb la família Cano, quan Rosa Benito va participar a 'Supervivientes' l'any 2011. L'estada de Rosa a l'illa va coincidir amb el greu accident de cotxe que va tenir José Ortega Cano, en què va morir l'altre conductor. Llavors, el programa tampoc no va voler explicar-li els fets a la concursant, encara que en aquest cas Aída Nízar, que es trobava a l'illa i sabia què havia passat, va començar a fer comentaris macabres. Nízar no va dubtar a preguntar-li que què passaria si alguna cosa dolenta li passava al torero, però Rosa no va entendre a què es referia.