URGENT

🔴 Caos per la caiguda d'una palmera a la Diagonal

Jorge Javier Vázquez lamenta la sortida de Pilar Rubio de Telecinco

Segons el presentador, Telecinco necessita una col·laboració femenina que aporti un valor afegit
Jorge Javier Vázquez lamenta la sortida de Pilar Rubio de Telecinco. | Telecinco

 

Pilar Rubio ha firmat el seu retorn a la petita pantalla aquests últims mesos. La dona de Sergio Ramos ha aconseguit tornar a ser una de les peces claus de la televisió, ja que Atresmedia ha recuperat a una de les persentadores més conegudes del panorama mediàtic. La madrilenya ha tornat a disparar el seu «caché». Després d'una temporada allunyada de les càmeres ha tornat més forta que mai. Pilar ha tornat amb un objectiu clar, tornar a brillar amb llum pròpia.

Afermada al plató d''El Hormiguero', Rubio ha aconseguit ficar-se l'audiència a la butxaca amb els seus reptes setmanals. A més d'això, Pilar està a punt d'estrenar dos nous projectes estrella anomenats 'Ninja Warrior' i 'Fit Life'. De totes maneres, aquí no queda tot, ja que ha aconseguit un espectacular creixement en les seves xarxes socials acumulant 1,1 milions de seguidors a Instagram. Un altre fet que li ha servit per tornar al panorama mediàtic ha estat el fet de ser mare.

 

 

 

El resultat de tot això no passa desapercebut, ja que Pilar és una de les dives més sonades d'Atresmedia i apunta al regnat de Cristina Pedroche. Com era d'esperar, aquest retorn de Pilar per la porta gran ha donat peu a moltes reaccions a Telecinco. La madrilenya era una de les peces claus de la cadena, però la van deixar escapar. Avui dia, tot ha canviat. Atresmedia s'ha bolcat amb ella, mentre que Mediaset, continua buscant icones femenines que aportin aire fresc.

Amb Jorge Javier Vázquez com a líder indiscutible de Telecinco en l'aspecte masculí, el tema pendent és aconseguir una reina. Per això, el missatge entre bambolines del presentador és clar: a Telecinco li cal un col·laborador femení que aporti un valor afegit. La tenien i la van deixar escapar, segons revela 'Gol'. El presentador coneix perfectament a Lara Álvarez, tot i que considera que està encara molt verda. Per això mateix, Jorge Javier Vázquez lamenta la sortida mentre aplaudeix el retorn de Rubio.