IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

❗L'Audiència Nacional absol al major dels Mossos, Josep Lluís Trapero

José Abuín 'El Chicle' vigilava cada dia la nau on va amagar el cos de Diana Quer

Els seus pares vivien a tan sols 200 metres, i anava a dinar amb ells cada dia

'El Chicle', autor del asesinato de Diana Quer
'El Chicle', l'autor confés de l'assassinat de Diana Quer  | Facebook

Aquest mateix dimecres 3 de desembre, el cap de l'UCO, Manuel Sánchez Corbí, encarregat de la investigació del cas Diana Quer, ha revelat el motiu pel qual no es va sospitar del lloc on finalment van trobar el cadàver de Diana Quer, desapareguda l'agost del 2016. José Enrique Abuín ‘El Chicle’ va confessar que la jove estava dins d'un pou en una nau industrial en la parròquia d'Asados, a Rianxo (la Corunya).

La policia no va accedir a l'interior de la nau perquè era propietat privada

El lloc va sorprendre les autoritats, perquè era un dels últims on s'esperaven trobar la jove Diana Quer. I és que, tot i que després de les seves sospites van registrar la zona, no van accedir a l'interior de l'estructura per comprovar si hi havia res. Segons ha explicat el cap de la recerca, el motiu va ser que es tractava d'una propietat privada, antigament una fàbrica de mobles, i no hi havia indicis que allí pogués estar el cos. 
 

Ara bé, les autoritats sí que sabien que era un lloc freqüentat per persones relacionades amb el narcotràfic. ‘El Chicle’ es coneixia molt bé les instal·lacions per això, i perquè en el passat havia estat treballant allí uns mesos. A més, estava situada a escassos 200 metres de l'habitatge dels seus pares.

Imagen de El Chicle con la Guardia Civil
Imatge del 'Chicle' amb la Guàrdia Civil| Cedida

 

 

Aprofitava els dinars a casa dels seus pares per vigilar la nau

Ara totes les peces de la investigació comencen a tenir sentit. José Enrique Abuín acudia a dinar tots els dies a casa dels seus pares els darrers setze mesos que Diana Quer va estar desapareguda. Com que va amagar el cos allà, volia ocultar-lo costi el que costi. Anar a casa dels seus pares cada dia li permetia tenir el lloc molt bé controlat, i no aixecar sospites, encara que, recordem, ja sabia que estava sent vigilat. 

Els veïns del poble de Rianxo no surten de la seva sorpresa després de descobrir que el seu veí era l'assassí de Diana Quer. I és que asseguren que ‘El Chicle’ també parlava de la desaparició de la jove, però que ho feia amb total normalitat, per la qual cosa mai va aixecar sospites, fins al dia que va ser denunciat i detingut per intentar segrestar a una altra jove fa uns dies.


Comentaris

envia el comentari