IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

José Enrique Abuín, 'El Chicle' decideix acollir-se al seu dret a no declarar davant del jutge

Després de quedar-se sense coartada, va reconèixer ser l'assassí de Diana Quer i va indicar el lloc on va amagar el cadàver

José Enrique Abuín no ha volgut fer cap declaració sobre la mort de Diana Quer
José Enrique Abuín no ha volgut fer cap declaració sobre la mort de Diana Quer | Facebook

José Enrique Abuín, conegut com 'El Chicle', s'ha acollit al seu dret a no declarar davant el magistrat dels jutjats de Ribeira, a la Corunya, segons informa 'El Confidencial'. L'autor confés de l'assassinat de la jove Diana Quer, ha arribat aquest matí a les 08.52 hores per rendir comptes, després d'haver confessat el crim i haver indicat a la Guàrdia Civil el lloc exacte del cadàver de la noia.

Obriran novament el cas

L'acusat va arribar al jutjat amb un furgó policial, i va ser rebut entre crits i insults per part d'un grup de joves que es trobaven concentrats als afores. Fuentes del tribunal han explicat que el jutjat número 1, encarregat del cas, té pensat reobrir-lo demà, després de gairebé nou mesos des que es va arxivar. La Guàrdia Civil va trobar el diumenge el que, molt previsiblement, serà el cadàver de la jove madrilenya de 18 anys, dins d'un pou, a l'interior d'una nau industrial de Rostits, en Rianxo (la Corunya), després de la confessió del mateix investigat. 'El Xiclet', sobrenom amb el qual es coneix a José Enrique Abuín, es va esfondrar en quedar-se sense coartada, i va reconèixer haver acabat amb la vida de Diana Quer.

La investigació continua oberta

L'acusat va intentar passar primer la mort per un simple atropellament, encara que finalment va reconèixer que va intentar violar-la en el seu cotxe, després de ficar-la per força, i que, en resistir-se, la va escanyar fins a posar fi a la seva vida. Així i tot, segons el mitjà citat, els seriosos dubtes que està generant el cas i els diferents testimoniatges obliguen als investigadors a continuar amb les perquisicions, i a no descartar cap hipòtesi sobre com va ocórrer el crim.


Comentaris

envia el comentari