Josep Maria Bartomeu afirma que el partit s'ha jugat a porta tancada perquè «el món vegi com patim a Catalunya»

A més, el president ha afirmat que «tots volíem anul·lar el partit, però suposava una pèrdua de sis punts. Res té a veure això amb la normalitat»

Imatge d'arxiu de Josep Maria Bartomeu.
Imatge d'arxiu de Josep Maria Bartomeu. | Cedida

El president del Barça, Josep Maria Bartomeu, ha confirmat abans del partit que ha disputat el Barça contra la UD Las Palmas que durant tot l’1 d’octubre, veient el que ha passat a Catalunya, han intentat que La Lliga ajornarà el partit contra els canaris, tal com explica ‘La Sexta’. A més, el president ha deixat molt clar que el Camp Nou en cap cas s’ha tancat al públic per motius de seguretat.

«Durant tot el dia hem intentat no jugar, però no hi ha hagut manera. Suposava una pèrdua important de punts i hem decidit jugar a porta tancada com critica a tot el que està succeint i per ensenyar-ho al món. La seguretat estava garantida», ha afirmat el president. A més, Bartomeu ha criticat la situació que s’està vivint durant aquest 1 d’octubre a Catalunya: «Amb molta pena tot el que està passant. Tots volíem anul·lar el partit perquè això no té res a veure amb la normalitat. És una situació excepcional. Volem que el món vegi com estem patint a Catalunya».


Comentaris

envia el comentari