Un jove de 24 anys, víctima d'un atac homòfob a la sortida d'una discoteca de València

La víctima va acudir al servei d'Urgències de l'Hospital La Fe amb lesions a la cara i un llavi sagnant

Atac
El xic ferit en l'atac | Twitter

Un jove de 24 anys, de procedència italiana, va patir un atac homòfob este dissabte molt a prop de la discoteca 'Deseo 54', dins del barri de Benicalap, just  en el cor de la zona LGTBIQ de la capital valenciana. La víctima, que es trobava acompanyat del seu nóvio, va ser atacat per un grup de persones a les 5 de la matinada al crit de 'maricón' i una altra sèrie d'improperis, en el moment que eixia del local d'ambient.

L'alcalde de València ha condemnat els fets

Tal i com es pot vore en el vídeo, encara que algunes persones del grup intenten frenar als integrants més violents, el jove finalment rep un colp que el tira a terra. La baralla va causar un gran enrenou en el barri, i de fet, alguns veïns van eixir als balcons dels edificis, avisant als agressors que estaven telefonant a la policia i gravant l'incident amb els seus telèfons mòbils. El xic va haver d'assistir al servici d'Urgències de l'Hospital La Fe, amb diferents lesions en el cos i el llavi de la boca partit i sagnant. 

Va ser la mateixa parella de la víctima la que va pujar les imàtgens del xic i un vídeo en les xarxes socials. Diferents representants polítics han mostrat el seu rebuig a l'atac, entre ells l'alcalde de València, Joan Ribó, que ha mostrat la seua «condemna més absoluta» i traslladat «el nostre suport a la víctima».

També pots llegir...


Comentaris

envia el comentari