Imatge de Madeleine McCann

Una jove afirma que és Madeleine McCann i demana parlar amb els pares: «Tinc proves»

La noia es vol fer una prova d'ADN

El cas de la desaparició de Madeleine McCann continua estant molt present a la ment de tot el món. I és que es tracta d'un cas que va ser i continua sent avui dia molt mediàtic.

Madeleine va desaparèixer la nit del 3 de maig de l'any 2007. La petita era al llit en un apartament de vacances situat al complex turístic de Praia da Luz, a la regió d'Algarve, a Portugal.

Allà hi havia arribat amb els seus pares Kate i Gerry McCann i els seus dos germans bessons de dos anys. Des d'aquell dia, però, el penúltim de les vacances, no es va tornar a saber res més sobre la petita. L'any 2020 es va acabar declarant la seva mort.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

 

Una jove polonesa diu que és Madeleine i n'adjunta proves.

Ara, 15 anys després, Julia Faustyna, una jove de 21 anys, assegura que és la mateixa Madeleine McCann. És una noia que resideix a Polònia. i, després del seu anunci a les xarxes socials que podria tractar-se de la nena desapareguda, s'ha creat molt d'enrenou.

Imatge de Madeleine McCann
Madeleine McCann, la nena que va desaparèixer el 2007 | Catalunya Diari

La jove ha creat perfils a les xarxes socials de Twitter i d'Instagram sota el nom de @iammadeleinemccan. La noia pretén aportar proves que avalin la seva teoria i demostrar que són la mateixa persona. A més, ha demanat parlar amb els pares de Kate i de Gerry McCann.

A més, al seu perfil d'Instagram ja compta gairebé amb mig milió de seguidors i entre les seves publicacions destaquen fotografies seves i de la nena desapareguda Madeleine.

Una prova d'ADN que confirmi les sospites

«Ajudeu-me, necessito parlar amb Kate i Gerry McCann. Crec que puc ser Madeleine. Necessito un test d'ADN», expressa a través de les seves xarxes socials.

«Els investigadors de la Policia del Regne Unit i de Polònia estan intentant ignorar-me», afegeix la noia. La noia també explica que té la intenció de fer-se una prova d'ADN i comunica que els seus pares hi han accedit.

Per part seva, els navegants d'internet, després del que ha passat, han sol·licitat a la noia que publiqués més fotografies i més proves per demostrar que és Madeleine. Ella ha fet cas als seus seguidors i ha aportat més fotos en què analitza al detall la semblança. Destaca sobretot que els ulls i els gestos coincideixen.

D'altra banda, la noia té marques corporals que podrien ser les de la nena desapareguda. Té la mateixa taca a l'ull dret, un coloboma (una fractura completa a l'iris) i les pigues al clotet que tenia Madeleine.

La noia ha manifestat a través del seu compte que els seus pares no li han explicat res sobre el seu passat. A més, aquests es van negar a ensenyar-li el seu certificat de naixement, i tampoc es volen fer una prova d'ADN.

Un vague record sobre unes vacances

«No me'n recordo gaire de la meva infància, però el meu record més aviat és molt fort i és sobre unes vacances en un lloc calorós on hi havia platges i edificis amb apartaments blancs o molt clars». El que explica la noia a les xarxes coincidiria amb aquest complex turístic d'Algarve, on va desaparèixer Madeleine.

«Recordo que vaig veure tortugues en una platja, era una petita cala, després vaig veure tortugues i hi havia altres nens que volien tocar-les. No veig la meva família en aquest record», afegeix la noia.

Víctima de la pedofília

Per si no n'hi hagués prou, Julia ha explicat que va ser víctima d'un pedòfil alemany el nom del qual és Peter Ney. A més, aquest home era molt semblant a un dels sospitosos que apareixen a la web oficial de la recerca de la desapareguda 'Find Madeleine'. En concret, s'assemblava al del retrat robot amb número 4B.

La noia també ha explicat que fa poc més de dues setmanes es va enfrontar al seu abusador. Allà, Julia li va confessar que sabia com de sospitós de la desaparició de Madeleine era el seu fill, amb el mateix cognom i nacionalitat alemanya.

Cal destacar que la jove va reconèixer la imatge d'un dels sospitosos quan li van mostrar una fotografia. «Reconec aquesta persona. És molt similar a l'home que va abusar de mi», va expressar.

Ara roman a l'espera de la realització de la prova d'ADN que acabaria confirmant la veracitat de les seves sospites. Si fos així, s'acabaria amb un cas que ha estat obert durant gairebé 16 anys després de moltes pistes i sospitosos.