Un jove de 24 agredeix agents de la Guàrdia Urbana per no dur mascareta a Figueres

Un dels agents va resultar ferit lleu

Un agent de la Guàrdia Urbana en el moment d'imposar la multa a la botiga d'animals de l'Eixample
El jove de 24 anys va agredir els agents de la Guàrdia Urbana | Europa Press

Les dades epidemiològiques actuals del coronavirus són preocupants. Aquest dimarts Salut feia públiques les últimes dades on es declaraven 4.124 nous casos confirmats. No obstant això, hi ha persones que continuen oposant-se a les mesures de seguretat establertes per intentar frenar la Covid-19.

Aquest últim és el cas d'un jove de 24 anys que no duia la mascareta mentre passejava pel carrer i que no va rebre gens bé que la Guàrdia Urbana li cridés l'atenció. 

Els fets van tenir lloc aquest passat dimarts, 19 de gener, al migdia al centre de la ciutat de Figueres, concretament al carrer Ample, segons avança el mitjà 'Diari de Girona'. El jove en qüestió estava al carrer sense la mascareta, tot incomplint una mesura obligatòria a causa de la crisi del coronavirus, motiu pel qual la patrulla d'agents li va demanar que es posés la mascareta. El noi, però va fer cas omís als agents i els va agredir. Un dels agents va resultar ferit lleu i el jove va acabar arrestat.

El jove va ser denunciat per no dur la mascareta al carrer i, davant dels fets, també va ser acusat per un delicte de resistència greu als agents de l'autoritat.

S'accidenta amb un patinet elèctric i dona positiu per alcoholèmia

El passat dijous, 14 de gener, la Guàrdia Urbana de Figueres va denunciar el conductor d'un patinet elèctric al barri de la Marca de l'Ham després de patir un accident. L'home, de 42 anys, es va accidentar tot sol i va donar positiu administratiu a la prova d'alcoholèmia que se li va practicar. El vehicle se'l va haver d'endur un conductor substitut.

La policia també va denunciar el dimecres, 13 de gener, nou persones per no dur mascareta i una per consumir alcohol a la via pública en diferents controls que es van fer a la plaça de l'Estació i a la de l'Institut Muntaner del mateix municipi.


Comentaris

envia el comentari