Un jove agredeix l'exparella a Lleida i colpeja els agents de la Guàrdia Urbana

Els fets van tenir lloc aquest diumenge al migdia

Imatge arxiu maltractament
Imatge d'arxiu del maltractament.   | Pixabay

Un jove de 27 anys, qui respon a les inicials de R.H.R.F., ha estat detingut aquest diumenge al migdia pels agents de la Guàrdia Urbana després de ser acusat d'agredir la seva exparella i d'haver colpejat als policies locals quan procedien a detenir-lo. L'home està acusat ara d'un delicte de violència de gènere i d'atemptat a l'autoritat.

Els fets van tenir lloc diumenge en un habitatge del carrer Àger de la capital del Segrià. Agents de la Guàrdia Urbana van personar-se al lloc després de rebre un avís que s'estava produint una baralla en l'esmentat pis. Un cop al lloc, el detingut va reconèixer als policies que havia discutit amb la seva exparella i aquesta va reconèixer que l'home l'havia agredit. Per aquest motiu, els agents van procedir a detenir al jove, moment en el qual l'home va intentar colpejar als agents i va oferir molta resistència a la detenció, donant puntades de peu als policies.

Finalment, la Guàrdia Urbana va detenir l'home com a presumpte autor d'un delicte de violència de gènere i un delicte d'atemptat als agents de l'autoritat.

Agredeix l'exparella davant els seus fills

A principis d'abril, una patrulla de la Guàrdia Urbana va anar al carrer Ramon Soldevila de Lleida, a l'altura del carrer Alcalde Costa, en rebre un avís d'un altercat. Els agents van trobar al lloc una dona amb els seus tres fills que va denunciar que la seva exparella l'havia agredit. Aquesta dona va explicar als agents que l'home l'havia agredit a l'interior del vehicle on es trobaven tots i quan aquest s'havia aturat ella havia baixat del turisme i la seva exparella havia tret els tres fills fora d'aquest, essent un d'ells un nadó, i després havia marxat. Posteriorment els agents van localitzar l'exparella de la dona, el qual en ser requerit es va presentar a les dependències d'aquesta Guàrdia Urbana.

Els agents el van identificar com a P.M.H.I., de 48 anys i de nacionalitat espanyola, i davant la denúncia de la dona el van detenir com a presumpte autor d'un delicte de violència de gènere i van iniciar les diligències corresponents.


Comentaris

envia el comentari