Un jove de 24 anys apunyala un amic al cap perquè no li retornava uns diners a Gandia

L'agressor va dur ell mateix a la víctima a l'hospital hores després

Agents de la Policia Nacional han detingut en Gandia, en la comarca de la Safor (València) a un xic de 24 anys que va apunyalar a un amic, furtar-li diners de la targeta i fugir en el cotxe de la víctima per a, poc després, entregar-se a les autoritats. Segons pareix, tota la discussió va començar per un tema econòmic.

Tal com ha informat la Policia en un comunicat, va ser el mateix arrestat el qui havia dut a la víctima a l'hospital després d'apunyalar-lo en el cap, l'esquena i en el pit. Després d'això, va pegar a fugir. Les investigacions van començar quan un hospital de la zona va avisar a la Sala 091 que acabava d'ingressar en el centre un home amb «ferides d'arma blanca».

Quan els agents es van presentar en la casa,  van trobar la suposada arma i moltes restes de sang. Segons pareix, el ferit estava en ca un amic i es van posar a discutir per diners. En això, l'amic va anar cap a la cuina, va agarrar un ganivet de grans dimensions i va començar a clavar-li-lo en el cap, l'esquena i el pit mentres l'amenaçava per a que li donara diners.

Després d'unes hores, el presumpte agressor va acostar a la víctima a l'hospital en el cotxe de la mateixa víctima i, tot seguit, va fugir del lloc amb el turisme del seu amic, al qui li havia furtat 600 euros del compte amb una targeta que li havia llevat.

Poc després, el sospitós va acudir ell mateix a dependències policials i es va entregar i retornar els diners furtats.  El detingut, de nacionalitat espanyola i amb antecedents policials, està acusat dels delictes de temptativa d'homicidi, estafa i furt. Després de passar a disposició judicial, el jutge ha decretat el seu ingrés a la presó. Respecte de la víctima, ha passat dos dies hospitalitzada per la gravetat de les ferides.

També pots llegir...