ENQUESTA

📊 Creus que haurien de concedir als presos catalans el règim de semillibertat?

Un jove de la Garrotxa, apunyala un veí amb qui estava enemistat

Els Mossos d'Esquadra han detingut l'agressor poc després de l'atac
Els Mossos d'Esquadra han detingut un jove de 22 anys després d'apunyalar un veí amb qui estava enemistat | Catalunya Diari

 

Els Mossos d'Esquadra han detingut un jove de 22 anys de Sant Jaume de Llierca, la Garrotxa, per apunyalar un veí amb qui estava enemistat. L'atac ha tingut lloc en plena nit, pels voltants de les tres de la matinada. L'agressor, que és originari de Mali, ha anat fins a casa la víctima, un habitatge situat al carrer Sant Jaume, ha començat a tirar pedres a la finestra i ha trencat una persiana.

 

El soroll ha despertat l'altre home, un magrebí de 69 anys que viu a l'immoble amb la seva família. L'agressor ha entrat a casa seva després de trencar la porta d'una puntada de peu, ha agafat la víctima pel coll i li ha clavat una ganivetada a la zona de l'estómac. Després ha fugit amb un cotxe, però els Mossos l'han pogut detenir poc després. Se li atribueix una temptativa d'homicidi, un delicte de danys i un tercer d'entrada a habitatge aliè. La víctima ha hagut de rebre assistència mèdica però no té ferides greus.

 

Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís de l'apunyalament a les 3.20 d'aquesta matinada. Quan han arribat a lloc, s'han trobat la víctima ensangonada amb una ferida d'arma blanca a la zona de sota les costelles.

 

L'agressor ha apunyalat al víctima i ha fugit 

 

Gràcies a la descripció que han fet els seus familiars, la policia ha pogut saber qui era l'agressor. Es tracta d'un noi de 22 anys, originari de Mali, que viu a escassos metres de la víctima. De fet, els dos homes estaven enemistats, tot i que de moment encara no se sap quin ha estat el detonant de l'atac.

 

L'agressor ha anat en plena matinada fins davant la casa de la víctima, ha començat a tirar pedres a la finestra i ha trencat la persiana. Després, ha donat una puntada de peu a la porta d'entrada i ha accedit cap a l'interior. A dins s'hi ha trobat l'altre home, a qui el soroll havia despertat. Ha agafat la víctima pel coll i, gairebé sense dir-li res, li ha enfonsat el ganivet a la zona de l'estómac. Després ha marxat corrents, ha pujat a un cotxe i ha fugit. Gràcies a la descripció del vehicle, però, els Mossos d'Esquadra l'han pogut detenir poc després.

 

El detingut es troba a les garjoles de la comissaria dels Mossos d'Esquadra, pendent de passar a disposició judicial. Se li atribueix una temptativa d'homicidi, a més d'un delicte de danys i un altre d'entrada en domicili aliè. Arran de l'apunyalament, la víctima ha rebut assistència mèdica però no té ferides greus.