Mor un jove d’Artés després de l’impacte d’un arbre mentre visitava un parc natural del Canadà

El jove havia anat al Canadà per visitar un amic

Imatge d'arxiu del parc natural Banff, al Canadà
Imatge d'arxiu del parc natural Banff, al Canadà | Cedida

Un noi d’Artés de només 26 anys ha mort al Canadà en no poder-se recuperar de les greus ferides que va patir mentre visitava dimarts passat el parc natural de Banff, al Canadà. El jove, anomenat David Gràcia Llobet i informàtic de professió, va rebre l’impacte d’un arbre en mal estat, que va caure d’una alçada d’entre 80 i 90 metres.

El jove, ràpidament, va ser traslladat a l’hospital de Calgary, on ha acabat perdent la vida després de no poder-se recuperar de les severes ferides que li van quedar a causa de la caiguda de l’arbre.

En David estava de vacances al Canadà

Segons ha tret a la llum el Regió 7, el jove es trobava de vacances al Canadà, on havia acudit per visitar un amic. El passat dimarts, 12 de juny, els dos van decidir anar a passar el dia a la zona del llac Louise, on hi ha el parc natural de Banff.

A les 9 del vespre (a la 1 del migdia, hora local), però, va tenir lloc el tràgic succés mentre els dos joves estaven al fons d’una zona d’escalada molt popular del parc esmentat: l’Outhouse Wall. Així mateix, mentre els nois miraven com els escaladors pujaven per la paret, un arbre en mal estat va caure des de la part superior del barranc i va anar a parar a sobre de tres persones. Entre les quals, malauradament, hi havia el jove del Bages.

Tot i que les altres persones van resultar ferides de caràcter lleu, en David va ser víctima de ferides de summa gravetat a causa de l’impacte de l’arbre i va ser traslladat a l’hospital amb helicòpter amb ferides de caràcter crític.

Ja s’han iniciat els tràmits de repatriació

Instants després de l’impacte, el personal mèdic va arribar al punt del succés per, en veure la gravetat de les ferides, enviar-lo amb helicòpter a l’hospital de Calgary. Tot i això, el jove català no es va poder recuperar de les ferides i va acabar morint.

La família, finalment, ha explicat al mitjà citat que ja s’ha dut a terme la donació d’òrgans i que s’han iniciat els pertinents tràmits de repatriació del cos.  


Comentaris

envia el comentari