IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

URGENT

🚑 Espanya supera el milió de contagis de Covid-19 amb la pandèmia encara descontrolada

Un home posa fi a la vida d'una jove en llançar-la per la finestra d'un primer pis

No se sap quina relació mantenien ambdós ni per què estaven junts al mateix pis

Imagen de Laura, la mujer asesinada en Barajas
Imatge de Laura, la dona assassinada a Barajas | Xarxes Socials 

Encara que no ho sembli, hi ha situacions conflictives que poden acabar comportant grans conseqüències, així com va passar en el cas de Laura Elisabeth, una noia de Paraguai, i Valentín. La jove de 26 anys va mantenir una forta discussió amb ell, un conegut seu de 57 anys, i va convertir-se en la víctima d'un tràgic delicte. 

La víctima va caure des de la finestra d'un primer pis, a Barajas, el passat divendres, 26 de gener. Segons relata la seva cosina a 'El Español', els seus crits demanant ajuda s'escoltaven des del carrer, però no van ser-hi a temps de salvar-la. El pis estava totalment desordenat quan van arribar els serveis d'emergència, que van intentar reanimar la jove, però no ho van aconseguir.

Els seus familiars han iniciat els tràmits per repatriar el cadàver i, almenys, els va calmar saber que el presumpte agressor «ja està entre reixes», després que la Policia el pogués detenir.

La ventana desde donde tiraron a Laura
La finestra des d'on l'agressor va llançar la víctima | Cedida

No se sap quina relació mantenien 

Presumptament, no hi hauria cap relació sentimental entre ambdós i, per això, no ho consideren com violència de gènere. Tanmateix, s'ha ficat sobre la taula la teoria de què Laura es dedicava a la prostitució i en aquell moment podria haver estat oferint els seus serveis a l'agressor.

La seva cosina ha indicat que «no era el primer cop que es veien», tot i que tampoc es mostrava gaire segura del nombre d'ocasions en què s'havia vist amb aquest home. No obstant això, assegurava que «a ningú li ha d'importar la professió de Laura, ja que l'únic que importa és que l'han assassinada». Actualment, encara es desconeix el motiu pel qual estaven tots dos al mateix pis i quina és la raó per la qual l'hauria assassinat.

El seu somni s'ha esfumat 

Caaguazú, és la regió de Paraguai d'on provenia la víctima, però volia estalviar per marxar a viure a Argentina amb el seu fill, el qual es trobava a casa la seva àvia. Després de la seva mort, la situació econòmica de la seva família s'ha complicat i han demanat col·laboració a les xarxes socials per aconseguir traslladar el cos de la jove. A més, en cas que no els hi sortís bé la jugada, també han parlat amb el consolat de Paraguai a Espanya per buscar altres alternatives.

Laura quería irse a vivir a Argentina con su hijo
Laura volia anar a viure a Argentina amb el seu fill | Xarxes socials

Comentaris

envia el comentari