rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

El jove Daniel va inventar-se un segrest per estar sis dies de festa

El jove «es va enfonsar molt aviat» mentre explicava el seu relat a la policia
Daniel P.A, en una imatge d'arxiu | Cedida

 

Daniel P.A., de 30 anys, ha protagonitzat una de les històries més sonades d'aquests últims dies. El jove, de fet, va cridar l'atenció el passat dimarts, 23 de gener de 2018, quan va aparèixer a la porta d'un col·legi de Dos Hermanas, a Sevilla, amb la cara totalment desencaixada.

 

Segons relata 'El Español', el noi duia els canells i els turmells lligats amb unes brides i, per fer encara més dramàtica la instantània, portava la samarreta estripada. Tot seguit, aquest va accedir a l'escola i va demanar ajuda als treballadors del centre escolar.

 

En preguntar-li què li havia passat aquest no va dubtar-ho: «Em van segrestar fa uns dies i m'han deixat anar per aquí a prop. Truqueu a la policia». Segons el noi, el dimecres, 17 de gener, uns homes van baixar d'una furgoneta per segrestar-lo, mentre aquest aparcava el cotxe de la dona del cap de torn al taller on treballava. 

  

  

  

  

 

 

Dos homes i una pistola al cap

El relat del noi es basava, bàsicament, amb aquestes dues figures. Segons ell, dos homes van baixar d'una furgoneta i van apuntar-lo amb una pistola al cap. Tot seguit, van obligar-lo a entrar al vehicle i van tapar-li la cara amb un passamuntanyes. Explicava, a més, que s'havien desviat per un camí de pedra, a uns quilòmetres de Dos Hermanas. 

 

En arribar a una casa en concret, els presumptes segrestadors van tancar-lo en una petita habitació. Va ser en aquest espai on el jove va passar un total de sis dies, sense pràcticament menjar i només una mica d'aigua. 

 

Una mentida amb un objectiu ridícul

Va ser una broma de mal gust. Segons relata el mitjà citat anteriorment, el relat del noi de 30 anys era totalment fals i, per evidenciar-ho, va presentar-se lligat i amb la samarreta estripada davant l'escola citada. 

 

L'objectiu de la mentida? Una festa de gairebé una setmana amb tot tipus de pastilles, cocaïna i alcohol. A més, segons explica, la mentida l'hauria dut a terme perquè el seu responsable al taller no sabés que havia perdut les claus del cotxe de la seva dona.

«El seu relat no es corresponia amb el que realment havia passat. Ni físicament ni psicològicament, presentava cap símptoma», va relatar la policia al mitjà citat mentre al·legaven que «es va enfonsar molt aviat».

 

El jove, de fet, va perdre les claus del cotxe de la dona del seu cap durant un dels dies de festa i, per exemplificar-ho, va inventar-se el segrest.


 

Comentaris