Marcelo va assassinar la seva dona mentre copulaven

Un jove degolla la seva parella després d'assabentar-se que està embarassada

Marcelo Araujo, que ha confessat el crim, va matar-la mentre mantenien relacions sexuals i va intentar simular que havia estat un suïcidi

Un jove de 21 anys ha assassinat  la seva dona després d'assabentar-se que estava embarassada del seu tercer fill. Francine dos Santos tenia 22 anys i vivia a Várzea Paulista, a Sao Paulo (Brasil) amb la seva filla de 4 anys i el seu fill de 2. Poc abans de Nadal va descobrir que estava embarassada del seu tercer fill i va comunicar-li la gran notícia al seu marit, Marcelo Araujo.

No obstant això, la reacció del jove va ser terrible: li va tallar el coll amb una fulla d'afaitar mentre mantenien relacions sexuals. Posteriorment, Marcelo va accedir al compte de Facebook de la seva parella i va  falsejar una publicació dient que «no suportava més la pressió que les seves famílies estiguessin contra el seu matrimoni», de manera que va intentar conduir a una possible hipòtesi policial de suïcidi. Tanmateix, l'assassí es va creure més intel·ligent que la criminalística; un greu error.

El jove va confessar el crim

Després d'uns dies sense tenir contacte amb la noia, la seva família, preocupada, va presentar-se a casa seva, trobant el seu cadàver estès a terra en un bassal de sang. Immediatament, la policia va iniciar la recerca del principal sospitós. En localitzar-lo, van observar que tenia ferides d'arma blanca al coll i als canells, clars indicis de què s'hauria intentat suïcidar després de cometre el crim. Ipso facto, va ser detingut i, malgrat que va tergiversar els fets amb una versió falsa, va acabar  confessant el crim.

També et pot interessar...