YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Sense rastre de Caroline, la jove de 14 anys desapareguda misteriosament a Catalunya

Sis anys després s'ha arxivat el cas per falta de proves suficients per inculpar ningú

Caroline, la noia desapareguda l'any 2015
Caroline, la noia desapareguda l'any 2015 | Familia de Caroline del Valle

Amb només 14 anys, la petita Caroline del Valle va desaparèixer sense deixar rastre a la ciutat de Sabadell el passat 2015. La notícia, que va agafar a tots per sorpresa, manté tota una família en suspens després de les estranyes circumstàncies del succés. A hores d'ara, sis anys després d'aquesta misteriosa desaparició, hi ha molts dubtes, molts enigmes per descobrir i algunes preguntes per respondre com ara la més evident: on és la Caroline?

Tot va passar el 14 de març de l'any 2015 quan la nena de 14 anys, Caroline del Valle, va demanar a la seva mare si podia sortir una estona amb les seves amigues i quedar-se a dormir a casa de la seva amiga Sílvia. Res estrany com perquè la mare li digués que no. Però la realitat va ser ben diferent. Caroline mai no va tornar a casa i de moment no hi ha cap hipòtesi sòlida sobre on podria estar o si segueix amb vida.

Sílvia, l'amiga, reconeix que va mentir a la mare de Caroline

Per la seva banda, moments previs a la desaparició de la seva filla, la mare Isabel Movilla va mirar de parlar amb el pare de la Sílvia, que li va dir que es quedaria a dormir a casa seva. L'endemà, quan la mare de la nena va veure que la seva filla no tornava a casa, cap a les 19:00 hores, va trucar a l'amiga per preguntar-li quan vindria la seva filla i, en aquell mateix moment, la Sílvia li va respondre que acabava de sortir per la porta i que no tardaria a arribar.

No obstant això, les hores anaven passant i Caroline no apareixia. Cap a les 23:00 hores, Movilla va tornar a trucar a la Sílvia per preguntar on era la seva filla i ella li va dir que no ho sabia. Va ser en aquell moment quan van començar a buscar-la desesperadament, però no la van trobar. Durant la investigació, la Silvia va reconèixer que va mentir Movilla.

Moments de tensió per a la mare, que veia que passaven les hores i la seva petita no apareixia. Va ser llavors quan es va posar en contacte amb les amigues de Caroline per demanar col·laboració i una d'elles va publicar una instantània de la nena en les xarxes socials per facilitar la seva cerca. Mitja hora després, aquesta amiga li va enviar un missatge a la mare explicant-li que li havien dit que Caroline se situava molt lluny de Barcelona, que estava molt malament i que no volia que la busqués de cap manera.

Sense dubtar-ho ni un instant, la mare va acudir a comissaria i va denunciar la seva desaparició. L'últim moment en què va ser vista Caroline, va ser a la Zona Hermètica de Sabadell, quan se'n va anar de festa amb el seu grup d'amics, entre els quals, hi havia algun d'ells que eren nens problemàtics i que en alguna ocasió s'havien fugat d'un centre de menors.

Una patrulla dels Mossos d'Esquadra que es trobava en aquesta ubicació els va intentar identificar, eren al voltant de vint persones, totes elles menors d'edat. Tot i això, van començar a córrer per evitar ser identificats per la policia i, passades les hores, van tornar a quedar al punt de trobada anteriorment acordat: al McDonald's de l'estació de Sants. Caroline, però, mai no va arribar.

El principal sospitós i focus d'atenció

Actualment no hi ha hipòtesis clares, però sí que hi ha un principal sospitós: el Justin, l'última persona que va veure Caroline. Els agents van sospitar en primera instància d'ell perquè, quan va arribar al punt de trobada, portava posada la roba de l'inrevés, tenia restes de fang i deia que s'havia amagat en un castell abandonat de Can Feu. Aquest castell es troba a la rodalia de Sabadell i, segons el noi, hi va romandre durant dues hores sense utilitzar el mòbil per a res.

Lamentablement, tal com apunta la mare, els amics de Caroline no es van mostrar col·laboratius durant la investigació i, finalment, el cas va ser arxivat per falta de proves suficients per inculpar ningú.


Comentaris

envia el comentari