Desapareix a París una estudiant de la UAB

L'últim cop que va ser vista va ser el passat dijous

Guàrdia Civil
La fam´lia de la Natalia denuncia que porta desapareguda des del passat dimecres | Cedida

La Natalia Sánchez estudia des de fa dos anys la carrera d'Econòmiques en anglès a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). El setembre passat va marxar a París per fer un Erasmus a França. La jove porta desapareguda des de dijous passat. Els seus pares, el José i l'Inma, demanen ajuda per trobar-la, segons explica 'elMón'.

Faltaven només quinze dies perquè la Natalia tornés a casa, després de tot un curs a París. La jove és de Granada, tot i que viu amb la seva família a Mallorca. Però durant la seva carrera universitària, de la qual porta dos anys cursats, ha estat vivint a la Vila Universitària. 

Natalia Sànchez
La Natalia va ser vista per última vegada el passat dijous a París, on residia per un Erasmus | ElMón.cat

 

La jove no s'havia adaptat bé a la seva nova ciutat

L'Inma, la seva mare, explica que actualment estava vivint al districte 14 de París i que el dimecres passat, 1 de maig, havia de deixar el seu pis i anar-se a viure a cada d'una amiga els quinze últims dies del seu Erasmus. L'amiga de la Natalia, per la seva part, assegura que no sap res de la jove i que no ha contactat amb ella. L'estudiant de la UAB no agafa les trucades dels pares ni d'aquesta amiga des de fa dies.

Els pares de la jove es traslladaran aquest dilluns a París, després de denunciar la seva desaparició a la policia francesa i a la Guàrdia Civil. El pare de la Natalia, en José, lamenta que la seva filla no s'havia adaptat del tot bé a París i assegura que el fet de no dominar l'idioma la feia sentir incomoda. A més, la família ha facilitat alguns telèfons de contacte per rebre informació si algú veu a la seva filla: 685107709, 685107964, 682526314.


Comentaris

envia el comentari