Localitzen el jove desaparegut mar endins aquesta matinada a Cadaqués

L'alerta de la seva desaparició s'havia donat a les 5.18 hores de la matinada, i tots els serveis d'emergència s'havien activat
Els Mossos s'han desplaçat fins el punt de la recerca amb 6 dotacions i un helicòpter | Mossos d'Esquadra

 

Ha estat trobat el jove de 25 anys que havia desaparegut aquesta matinada a la platja Gran de Cadaqués (Alt Empordà). Segons ha pogut confirmar Salvament Marítim, han localitzat el jove en un veler al camp de boies. Allà hi hauria passat la nit. 

 

 

Segons uns testimonis, els quals haurien presenciat l'escena, aquest divendres a la matinada, el jove hauria entrat a l'aigua a la platja Gran de Cadaqués, però no n'ha sortit. La Policia Local ha rebut l'avís de diversos testimonis i ha activat els equips d'emergències a través del 112 a les 5.18 de la matinada.

 

El dispositiu de recerca l'han format l'embarcació Salvamar Castor i l'helicòpter Helimer 220 de Salvament Marítim que des de primera hora del matí ha pentinat la zona de boies i la badia. a més, també els han ajudat unitats subaquàtiques i terrestres del la Guàrdia Civil i la Policia Local de la població. Els Bombers de la Generalitat s'han unit cap a les nou del matí, amb una dotació marítima i dues de terrestres. 

 

Podria haver sortit de l'aigua i estar a casa seva

Segons ha pogut conèixer el 'Diari de Girona', la policia no ha descartat que el jove hagi pogut sortir de l'aigua en algun moment de la matinada. A més, com que desconeixen la identitat del noi, podria estar a casa seva i no haver avisat a ningú.

 

 

 

 

 

També et pot interessar...