Un jove detingut després d'agredir sexualment, en grup, a una menor de 16 anys a Jaén

La Policia Nacional busca els altres quatre responsables, que estan identificats

Policia Nacional
La Policia Nacional investiga a cinc sospitosos de cometre un intent de violació | Cedida

Una menor de 16 anys ha denunciat, durant el matí d'aquest dilluns, 5 de març, l'agressió sexual que va patir el divendres, a mans de cinc homes. Un d'ells, un jove de 21 anys, ha estat detingut per la Policia Nacional a Jaén, sent considerat un dels responsables de perpetrar l'atac contra la noia.

El delegat del govern espanyol a Andalusia, Antonio Sanz, ha estat l'encarregat de confirmar la informació, afegint que el detingut és veí de la mateixa ciutat. A més, ha indicat que comptava amb antecedents penals, que havia estat detingut amb anterioritat i que, actualment, es trobava en crida i cerca.

El motiu pel qual ja comptaven amb un informe del sospitós és per «una temptativa d'agressió sexual al parc de l'Alameda d'Adolfo Suárez», tal com va comunicar Sanz. D'altra banda, els efectius policials treballen per trobar els altres quatre responsables de l'agressió, els quals estan «perfectament identificats».

Una agressió a plena llum del dia

La menor no s'ha atrevit a comunicar l'agressió fins aquest matí, encara que la mateixa es va produir el divendres, a les 17.00 hores. En aquell moment, cinc homes van obligar-la a entrar en un portal, on van atacar-la sexualment. En aquell moment, la jove va començar a cridar, demanant ajut.

Va ser llavors quan els veïns de l'edifici van anar a socórrer-la, aconseguint fent marxar als agressors i trucant a la policia. Un cop van arribar les autoritats, van prendre declaració de la jove de 16 anys, encara que en aquell primer moment no va voler realitzar la denúncia per l'agressió.

Tres dies després, la noia ha estat acompanyada per la seva mare a comissaria, moment que ambdues han realitzat la pertinent denúncia. Ha estat llavors quan els agents han començat a treballar en la investigació, aconseguint, de moment, una detenció.

L'arrest del sospitós

Fins al moment, un jove de 21 anys és l'únic detingut per la presumpta agressió sexual. Antonio Sanz ha confirmat que aquest compta amb una requisitòria d'ingrés a presó, encara que no ha pogut especificar el motiu d'aquesta. Inicialment, les instàncies policials han mantingut la seva custòdia.

No obstant això, posteriorment ha estat traslladar a disposició judicial, rebent la confirmació que serà el Jutjat d'Instrucció número 4 de Jaén l'encarregat de desenvolupar el cas. D'aquesta manera, l'agressor es troba sota sospita d'haver intentat agredir sexualment a una menor de 16 anys.


Comentaris

envia el comentari