Un jove discapacitat ven cupons de l'ONCE falsos a Tarragona

L'acusat, al qual ara busquen, assegurava col·laborar amb l'Associació d'Ajuda als Discapacitats de la Comunitat Valenciana

Busquen un jove que va vendre diversos cupons de l’ONCE pels voltants del Parc Central de Tarragona. Resulta que el número dels cupons va resultar premiat amb 100 euros en el sorteig del passat 24 de desembre. Ara bé, des de llavors, que el venedor dels cupons s’ha esfumat, així que els guanyadors del sorteig no saben on ni com cobrar el premi, tal com recull el ‘Diari Més’.

El venedor dels cupons era un jove discapacitat que solia vendre’ls al voltant del Parc Central i del restaurant Viena. Els compradors expliquen que darrere del cupó hi ha dos números de telèfon i un correu electrònic d’una suposada associació d’Ajuda als Discapacitats de la Comunitat Valenciana, però que després d’intentar contactar-hi, no han obtingut resposta i que, de fet, un dels telèfons no existeix.

Pel que fa al venedor, des d’abans de Nadal que no es deixa veure per la zona, i ningú en té cap notícia. Un dels compradors afirma que és probable que tot plegat es tracti d’una estafa, fet que lamenta, ja que ell va comprar el cupó convençut que aquells diners anaven destinats a l’entitat en qüestió. Assegura que no descarta interposar una denúncia als Mossos d’Esquadra, tot i que la policia catalana encara no n’ha rebut cap.

Un altre venedor d'una associació valenciana també va vendre cupons falsos al Vendrell

No és el primer cas de cupons falsos de l'ONCE que es localitza a les comarques de Tarragona. El passat mes d'agost, la Policia del Vendrell va identificar a Coma-ruga un home de 47 anys que venia cupons falsos de l'ONCE amb un premi de 35.000 euros. L'home duia a sobre dues carteres amb 600 euros i, precisament, una targeta presumptament falsa de l'Associació Valenciana de Minusvàlids.


Comentaris

envia el comentari