rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Una jove embarassada, diagnosticada amb un càncer terminal, confia poder donar a llum el seu fill

Ja va aconseguir superar un tumor mamari el 2017
Laura King, diagnosticada amb un càncer terminal, espera poder donar a llum al seu fill | Facebook
 

Laura King és la protagonista d'un d'aquells relats de superació i lluita dignes de qualsevol pel·lícula i que desperten els millors desitjos de la societat. Aquesta jove, de 29 anys i embarassada, ha estat diagnosticada amb un càncer terminal. Ara, espera viure prou per poder donar a llum al seu bebè.

 

La història arriba des de Surrey, a Anglaterra. Laura va demanar opinió mèdica per trobar el motiu d'un intens dolor al seu braç esquerre. La visita arribava tan sols unes setmanes després de rebre l'emocionant notícia que estava embarassada.

 

No obstant això, en aquesta ocasió, els resultats no van ser positius. El doctor va observar una ombra als ossos de Laura que, després d'una ressonància magnètica, van identificar un càncer d'ossos. Aquesta varietat de la malaltia és considerada incurable, a causa de la complexitat del seu tractament.

Embarassada de tres mesos

No era la primera vegada que a la Laura King li detectaven un tumor. L'any 2017, la jove britànica va superar un càncer de mama. Per això, el seu marit Drew i ella van decidir que era moment d'ampliar la família, com a motiu de celebració de la bona notícia.

 

Laura King va superar un càncer mamari | Facebook

 

Malgrat això, el dolor agònic que va notar en el seu braç ha derivat en la pitjor de les conseqüències i ara, Laura confia viure prou per deixar la millor herència possible: el seu fill. Embarassada de tres mesos, el rellotge ha començat a moure's i la jove, plena d'optimisme, confia superar la situació.

Càncer d'ossos incurable

L'agressivitat del càncer d'ossos i la complexitat del seu tractament fan que la situació de la Laura King sigui complicada. Tot i això, la jove britànica confia superar la malaltia, com ja ho va fer l'any passat en aconseguir batre un tumor a les glàndules mamàries.

 

El seu desig per convertir-se en mare i gaudir de veure créixer al seu fill l'omple d'optimisme. A més, el suport d'amics i familiars, mitjançant la campanya GoFundMe, també representa una mostra de cin d'estimada és la jove.

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris