ÚLTIMA HORA

🚑 Un tren atropella una persona i provoca retards a la línia R4 de Rodalies

ÚLTIMA HORA

‼ Nissan comunica finalment la intenció de tancar la planta de Barcelona

Un jove enganya a la Guàrdia Civil dient que s'havia suïcidat

Està sent investigat pel delicte contra l'ordre públic
 
El passat dimarts, 26 de desembre, es rebia la preocupant notícia que un jove s'havia tirat al riu Miño per intentar suïcidar-se. Dos dies després, la Guàrdia Civil ha suspès la cerca del cos, que havia iniciat amb una trucada al servei d'emergències del 112, per descobrir-se que la persona que havia emès l'alerta era la mateixa que la suposada víctima, pel que s'ha determinat com una trucada falsa.

 

D'aquesta manera, l'advertència que es va rebre dos dies enrere, a les 16.30 hores, ha provocat que els agents de seguretat hagin desplegat un dispositiu de manera inútil. La policia estava buscant el cos a l'alçada de la parròquia de Caldelas de Tuy, part del municipi de Tuy, ubicat en la província de Pontevedra.

Es desconeix el motiu de la mentida

Les primeres investigacions alerten que el mateix jove de 19 anys, qui teòricament era la víctima del suïcidi després d'haver discutit amb la seva parella, va ser qui va realitzar la trucada d'alerta, encara que de moment, es desconeixen els motius pels quals va prendre aquesta decisió, alertant als serveis de seguretat d'un cas d'extrema gravetat.

 

Una vegada la Guàrdia Civil va confirmar que la trucada havia estat feta de manera falsa, s'ha cancel·lat el dispositiu de recerca. A més, el jove ha estat notificat que poden acabar-se aplicant sancions en contra seva, les quals vénen motivades pel delicte contra l'ordre públic pel qual presumptament està sent investigat.

Un gran nombre d'efectius per res

L'alerta va provocar que la Guàrdia Civil, així com la Policia Local, desenvolupés un important dispositiu de recerca, dedicat a donar amb el jove desaparegut. Aquest estava compost per tres parelles d'agents de la policia espanyola, així com una llanxa neumàtica de la Comandància del Tuy, diversos agents de la Policia Local i una ambulància.

 

Més endavant, es van sumar al dispositiu dues patrulles de la Guàrdia Civil i dos tècnics sanitaris amb una nova ambulància. Davant la impossibilitat de trobar a la víctima, es va requerir el Grup Especial d'Activitats Subaquàtiques de La Corunya, el qual no va arribar a desenvolupar les seves activitats en conèixer-se la veritat dels fets.Comentaris

envia el comentari