Noia de Girona envestida per una moto quan circulava en bicicleta l'1 de març de 2021

Una jove catalana demana ajuda urgent: «Si algú ho va veure...»

Ha fet una crida a Twitter per trobar testimonis dels fets


Una jove de Girona ha fet una crida a les xarxes socials. El passat 1 de març una moto la va perseguir mentre anava amb bicicleta i la va envestir. Després, el conductor o conductora de la motocicleta va fugir. I ara ella demana ajuda per trobar l'autor o autora dels fets.

És per això que la noia ha optat per publicar a Twitter un vídeo, on no ha dubtat a donar la cara mentre explica el seu cas. El seu únic objectiu és trobar testimonis dels fets, que aquell dia, poc abans de les set del matí, es trobessin al lloc on va tenir lloc l'accident i puguin tenir certa informació que ajudi a identificar un o una culpable.

La jove, segons ella mateixa explica, es dirigia amb bicicleta cap a la feina pel carrer Santa Eugènia de la ciutat de Girona. Concretament quan passava per l'encreuament de la Punxa, la moto va començar la persecució. Segons la jove, va arribar a posar-se contra direcció per atrapar-la. Finalment, l'acabava envestint, a l'altura de l'entrada del pàrquing subterrani de Central Marquina.
 

«Em va envestir de costat i jo vaig saltar per davant de la bicicleta», relata la noia al vídeo. Vol trobar testimonis que l'ajudin a denunciar els fets, pels quals apareix a les imatges amb un canell embenat. Demana màxima difusió del seu vídeo, en especial a les persones de Girona i rodalies, per proximitat, i que, qualsevol que veiés alguna cosa aquell dia, es posi en contacte amb ella.

Veurem si fer públic l'incident a la xarxa provoca que el vídeo corri com la pólvora, com ha passat en altres casos, fins a arribar a algú que pugui ajudar la jove a esclarir la identitat i les causes de l'atac.

Un conductor atropella un ciclista i fuig del lloc

Recordem, a més, que un conductor va atropellar un ciclista al carrer Major de la localitat gironina de Salt, el va amenaçar després de fer-lo caure i va fugir del lloc, aquest dilluns al matí.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

El ciclista circulava i l'infractor, que anava darrere seu en cotxe, va començar a tocar el clàxon insistentment perquè s'apartés. Segons la plataforma Mou-te en Bici, el conductor va intentar avançar el ciclista per la dreta, el va colpejar amb el retrovisor i el va fer caure. A més, el conductor i dos acompanyants seus haurien sortit del vehicle, haurien amenaçat el ciclista i, seguidament, haurien fugit.

El ciclista, sortosament, presenta ferides lleus i alguna contusió i, a més, la Policia Local ja ha aconseguit identificar el conductor autor dels fets.