Una jove de Lleida denuncia un abús sexual i ho relata a Youtube

«Vaig començar a tremolar i a cridar. Estava molt vulnerable, i només em vaig poder quedar a terra cridant», ha explicat la jove a través d'un vídeo a Youtube

Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per identificar l’autor d’un presumpte abús sexual a una jove de Lleida. El succés, que va tenir lloc el passat dimecres ca a les 21:30 del vespre quan la jova havia baixat de casa per llençar la brossa, l’ha denunciat la noia de 19 anys a través del seu canal de Youtube.

La víctima, just després de denunciar-ho als Mossos d’Esquadra, ha explicat per denunciar i explicar la duríssima situació que va viure a través de les xarxes. Segons aquesta, un home va sortir al seu pas el passat dimecres, 5 de desembre, quan havia sortit de casa per llençar la brossa. Va ser aleshores quan el presumpte agressor es va situar al seu darrere per fer-li diversos tocaments. «Vaig començar a tremolar i a cridar. Estava molt vulnerable, i només em vaig poder quedar a terra cridant», ha explicat la víctima a Youtube.

La jove relata l'abús sexual a Youtube

«Ho explicaré amb els màxims detalls possibles, per veure si poden atrapar l’home», comença relatant una víctima que, argumentant que havia baixat de casa per llençar la brossa, assegura que es va trobar un home de cara «tapat amb una gorra i un buff».

Imatge del carrer Irene Solsona de Lleida on, segons la noia, va tenir lloc el succés
Imatge del carrer Irene Solsona de Lleida on, segons la noia, va tenir lloc el succés | Google Street View

Just després, doncs, la noia relata que va dirigir-se al seu portal i quan volia tancar la porta es va trobar l’home de cara. «Vaig obrir la porta del portal i vaig veure que l’home estava darrere meu... Estava davant meu i jo vaig començar a tremolar i a cridar. No vaig poder fer res».

«Em va pegar i em va tocar», denuncia la jove al seu canal de Youtube mentre acaba explicant: «Finalment va marxar corrents. Jo em vaig quedar tremolant i preguntant-me: ‘Què cony ha passat?. Vaig obrir la porta com vaig poder i em vaig quedar a terra. Vaig trucar els meus pares i, finalment, ells van  trucar una ambulància».


Comentaris

envia el comentari