Equip de futbol de Santa Paola

Un jove mor ofegat després de saltar d'un penya-segat en una cala d'Alacant

Els fets van tenir lloc el passat dimarts, 9 de juliol, a Santa Pola | El jove formava part de l'equip de futbol del municipi, que ha lamentat commocionat la tragèdia

Un jove paraguaià de 18 anys va morir ofegat en una cala alacantina el passat dimarts, 9 de juliol. Els fets van tenir lloc en una platja de l'illa de Tabarca, a Santa Pola (Alacant) quan el jove va saltar des d'una roca elevada i no se'l va tornar a veure. Segons informa 'As', la identitat de la víctima correspon a César. A. S., qui jugava com a central de l'equip juvenil A del Santa Pola C.F.

La víctima es trobava gaudint del seu dia lliure de feina amb els seus amics a l'illa quan va decidir saltar des d'un penya-segat. En caure, una onada el va absorbir. Després de veure que el jove no emergia de l'aigua, diversos testimonis van saltar-hi amb l'objectiu de salvar-lo. No obstant això, la cerca va ser infructuosa i, finalment, van trucar els serveis d'emergència, que van acordonar la zona i van iniciar el dispositiu òptim per a aquests casos.

Quatre hores més tard, aproximadament, els efectius, amb l'ajuda d'un helicòpter, van localitzar el cadàver del jove a una distància de 20 metres del lloc on va saltar. L'autòpsia va confirmar que el jove va morir per ofegament

La seva mare va haver de ser ingressada d'urgència 

Només feia tres anys que el jove havia arribat a Espanya amb la seva mare i el seu padrastre. La mare està embarassada des de fa 8 mesos, i la tragèdia va provocar que hagués de ser ingressada d'urgència a l'Hospital d'Elx, a la Unitat de Ginecologia. Per la seva banda, L'equip on jugava la víctima ha volgut transmetre el seu condol a través de Twitter. 

També pots llegir...