Un nen de nou anys mata la seva germana després d'una forta discussió per una videoconsola

El petit li va demanar el comandament i ella no li va voler deixar

Imagen de archivo de una pistola.
Imatge d'arxiu d'una pistola | Cedida

Un nen de nou anys va disparar al cap de la seva germana de tretze per una forta discussió que va acabar amb la mort de la noia. El comandament d'una videoconsola va ser el motiu pel qual van començar a confrontar-se, segons indica la policia del comtat de Monroe, al Mississipí.

Ambdós estaven a casa seva jugant a la videoconsola, el passat dissabte, 17 de març. Va haver-hi un moment en què el nen li va demanar el comandament a la nena, però ella no li volia donar. 

«Aleshores, el nen li va disparar per darrere del cap amb una pistola de caliu 25 i la bala li va travessar el cervell», tal com indica el xèrif Cecil Cantrell als mitjans locals. La petita va ser traslladada a l'hospital infantil Le Bonheur, situat a Memphis. La nena va perdre la vida en aquest centre, a les 6.45 hores.

Els agents tracten per primera vegada un cas així 

Els agents policials de la zona encara no han descobert com el petit va tenir accés a l'arma i com va evolucionar la discussió fins a provocar-se el tràgic succés. De fet, no se sap ni si el noi era conscient del perill que suposen les armes de foc. «Només té nou anys. Suposo que ho haurà vist als videojocs o a la televisió», assegurava el xèrif.

Cantrell ha explicat que és la primera vegada que es troben davant d'un cas així i no saben quins càrrecs poden utilitzar-se contra el petit: «És un terreny nou per nosaltres. Mai hem tractat a un nen de nou anys que disparés un altre. Volem assegurar-nos de què estem fent tot de forma correcta».

La Constitució dels Estats Units empara la possessió d'armes i qualsevol persona major d'edat pot accedir a elles. De fet, és on hi ha més civils que disposen d'armes en comparació a la resta del món. A més, els homicidis per armes de foc que tenen lloc al país estatunidenc són 24 vegades més freqüents que a Espanya.


Comentaris

envia el comentari