IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Una jove pateix aquest terrible abús en un autobús a les mans d'un ancià (vídeo)

Una jove de 25 anys denuncia a través del seu perfil de Facebook aquest abús que ha patit en un autobús

Cada dia milers de dones sofreixen assetjament sexual i són moltes les històries que s'estan viralitzant amb aquest tipus de successos. Tot i així segueix sense ser suficient perquè no es repeteixin.

Una de les últimes a succeir va ser la terrible història que va compartir al seu Facebook una jove de 25 anys a Argentina, que denunciava que un home havia ejaculat al seu braç mentre viatjava en un autobús.

Mica Alvarez, la jove de 25 anys de Buenos Aires, es trobava viatjant en l'autobús 160 de la seva ciutat. Escoltava música tranquil·lament quan va advertir alguna cosa estrany. Segons relata al seu compte de Facebook, va notar alguna cosa humida al seu braç esquerre. Quan va mirar, es va adonar que hi havia un home gran al seu costat amb la bragueta baixada i amb el penis al seu braç, que tractava de tapar-se amb una jaqueta.

Només adonar-se del que estava passant, la jove es va aixecar i va empènyer l'home. Va començar a insultar-lo a crits, però de res semblava servir, perquè l'home amb prou feines es defensava i ningú més acudia en la seva ajuda. L'home va voler baixar de l'autobús, així que la jove el va agafar per evitar que sortís. Va demanar al conductor que no li deixés baixar i que el portés a una comissaria per interposar una denúncia, I així es va fer. El conductor va portar l'autobús fins a la comissaria més propera, i amb l'ajuda d'alguns passatgers la jove va poder denunciar el succés.

Al seu perfil de Facebook, Mica agraeix així l'esforç als pocs passatgers que van acudir en la seva ajuda, així com lamenta que uns altres simplement miressin cap a un altre costat: «Agraeixo també als pocs passatgers i al chofer que van intervenir i van fer de testimonis menjant-se un munt d'hores a la comissaria, em fa pensar que no tot està perdut. Als altres que no es van ficar, no van dir ni A, que l'única cosa que els importava era marxar ràpid, espero que mai els toqui viure el que jo he passat i molt menys algú de la seva família, perquè és HORRIBLE, FASTIGÓS I SENSE DRET ALGUN!».

Una societat que gira la cara

Que la majoria de les persones de l'autobús no s'aixequessin a ajudar a la jove després de sentir els seus crits a l'acosador no és més que una mostra que la societat sol preferir girar la cara davant aquest tipus de problemes. Moltes de les reaccions al seu facebook són també un clar exemple del que han de viure les dones que denuncien aquest tipus d'assetjaments.

Captura del video de l'home sent retingut
Captura del video de l'home sent retingut | Youtube

En el post en el qual denuncia els fets són molts els usuaris que l'increpen dient que la història és «una exageració i tampoc hi ha per a tant», que «ella s'ho va buscar» o que es prenen la publicació i el succés a manera de broma.

Mel Musso va ser un dels passatgers testimonis del succés i el que va gravar el vídeo que es pot veure a Youtube. En ell denuncia que «Tot això passava davant la mirada d'un autobús ple de gent, la noia sola agafant a l'home mirava al voltant buscant ajuda i ningú feia res per contenir-la encara que fos [...]».

En el seu relat, publicat per l'usuari Alberto Albertos, continua queixant-se dient que «el que més indigna és la indiferència davant aquestes coses, el niunamenys i tot això solament queda en paraules», referint-se a la campanya de «ni una menys» en el qual es denuncien les agressions sofertes per dones diàriament i que acaben moltes vegades en tragèdia. En el mateix vídeo demana també que «per favor difonguin, potser no sigui la primera vegada que ho fa».


Comentaris

envia el comentari