Li demanen presó per pegar i agredir sexualment la seva parella a la Selva

El processat és un jove francès de 28 anys, acusat de propinar diversos cops a una jove i intentat introduir-li un objecte per l'anus

El jove francès de 28 anys, durant el judici celebrat a l'Audiència de Girona
El jove francès de 28 anys, durant el judici celebrat a l'Audiència de Girona | cedida

Un jove s'enfronta a vuit anys i mig de presó per colpejar la seva parella i intentar agredir-la sexualment amb la pota d'una tauleta. Tot va tenir lloc el mes de maig de l'any passat, quan l'acusat i la víctima estaven a l'habitació d'un hotel de Lloret de Mar. L'home, un francès de 28 anys, ha admès haver destrossat part de la cambra, i haver picat la seva xicota durant un atac de gelosia, però va acusar-la a ella d'atacar primer, i va negar haver intentat introduir-li l'objecte mencionat per l'anus. 

Tot i això, a banda de la presó, la Fiscalia i també l'acusació demanen per a ell que no es pugui apropar a la seva víctima durant dotze anys, i que pagui 7.494 euros d'indemnització, dels quals ja ha abonat 2.500 euros. En canvi la seva defensa demana al jutge l'absolució, o que com a molt sigui condemnat a sis mesos de presó per lesions.

Li imputen un delicte de lesions i un altre de temptativa d'agressió sexual

Els fets mencionats van tenir lloc el 12 de maig de 2017, durant les vacances de la parella. L'acusació assegura que, mentre els dos es trobaven a l'habitació de l'hotel on s'allotjaven, l'acusat va propinar-li cops a la dona amb la pota d'una tauleta, i posteriorment va intentar introduir-li per l'anus. És per això que li imputen un delicte de lesions i un altre de temptativa d'agressió sexual. 

Davant de l'Audiència de Girona, el processat va explicar que tant ell com la seva parella van beure «molt» en un bar aquell dia, fins a cinc litres d'alcohol, i que la dona va conèixer allà dos joves alemanys. Com que no es trobava bé, ell va decidir retirar-se a la seva habitació pes estirar-se, i al cap d'una estona la jove va pujar també, per arreglar-se per poder sortir de festa. 

Imatge d'arxiu d'un vehicle dels Mossos d'Esquadra.
Imatge d'arxiu d'un vehicle dels Mossos d'Esquadra | CatalunyaDiari.cat

 

Llavors l'acusat ha reconegut que va començar a discutir amb ella, i que mogut per la gelosia va destrossar diversos mobles, mentre ella es va tancar al lavabo. Després, ell ha assegurat que se'n va anar a dormir, però que va despertar per un dolor a les cames, provocats per la seva dona amb la pota d'una tauleta que ell mateix havia destrossat. 

L'home ha assegurat que li va treure l'objecte de les mans «per defensar-se», i que posteriorment li va propinar cops a les cames, als braços i també al cap a la dona. Ara bé, ha negat que en cap moment hagi intentat agredir-la sexualment. La baralla va acabar amb la intervenció d'un vigilant de seguretat, que alertat pels crits de la víctima va obrir la porta, i va veure el jove amb la maleta a la mà. No obstant això, el personal de l'hotel el va retenir fins a l'arribada de la policia. 

La jove no ha acudit al judici

La jove protagonista de la història no s'ha presentat en el judici, decisió comunicada a l'Audiència de Girona a través del seu advocat, i és per això que es va visionar el testimoni que va donar davant del jutjat d'instrucció. En aquest, la dona explica que l'acusat la va colpejar, va destrossar part de l'habitació, i va provar d'introduir-li la pota de la tauleta per l'anus. No obstant això, les seves intencions van fracassar, perquè ella va fer força i es va girar. 

El jutge també ha escoltat la versió de la metgessa que va atendre la jove al CAP, i també d'una forense. Han explicat que la víctima sí que presentava marques de cops a les cames, braços i al cap, però no a les natges. El judici ha quedat vist per sentència. 


Comentaris

envia el comentari