Una jove revela els abusos sexuals soferts pel seu pare

El seu pare es va obsessionar amb ella: «Sé que està malament, que ets la meva filla... i desitjaria que no ho fossis. No puc estar amb ningú més, només quan em fico al llit amb tu té significat»
Imatge de Layla i el seu pare. | Cedida

 

Layla Bell va tenir una infància realment difícil, però sobretot es podria definir impactant i molt dura. El seu pare, de nom Raymond Prescott, de 54 anys, va abusar sexualment d'ella des que tenia set anys.

  

  

De petita, el pare la tractava com la seva preferida 

  

El pare enganyava a la seva filla amb regals

La primera vegada va entrar a la seva habitació dient que li compraria un regal per portar-se bé i no pixar-se al llit. Més tard, quan els seus germans van marxar a l'escola, ell la va ficar al llit a terra i li va treure la faldilla. D'aquesta vegada, ella no recorda res més. Però les seves violacions no eren tan seguides, ell li deia que «era el seu petit secret».

  

  

Quan anar creixent ho va començar a fer regularment prop de NadalEs ficava a la meva habitació quan ningú mirava i ho feia
Imatge de Layla de petita. | Cedida

 

La família es va posar en contra de Layla
 

Però Layla sempre volia fugir d'aquests durs actes, i amb setze anys, concretament l'any 2001, va decidir denunciar al seu pare. Ell ho va negar tot i tota la família es va posar del seu costat.

Tots van començar a acusar-la de voler cridar l'atenció inventant coses terribles i fins i tot va rebre diverses amenaces de mort de part de familiars llunyans. La seva mare també la va deixar de costat i fins i tot ni li parlava. Layla creu que la seva mare sí que sabia el que va passar i per això mateix, se sentia realment avergonyida.


Va tornar a intentar ficar-se al llit amb ella als 27 anys

Amb el pas del temps, el pare va tornar a intentar ficar-se al llit amb ella quan tenia 27 anys i va començar a plorar desconsoladament. Una amiga la va escoltar i li va dir que simplement havia de gravar-ho per poder denunciar-ho i fugir d'una vegada d'aquest dur malson que estava vivint per culpa del seu pare.

Imatge de Raymond Prescott, el pare de Layla. | Cedida

 

I així ho va fer. Mentre estava borratxo, va conversar amb ell i va aconseguir que expliqués tot el que havia succeït realment durant tants anys, encara que el seu pare admetia que el que feia estava malament, però no podia tenir relacions sexuals amb ningú més que no fos ella, perquè només amb ella gaudia de debò: «Ets l'única amb la qual tinc sexe i té significat per a mi. Em sento igual cada dia. Sé que està malament, que ets la meva filla... i desitjaria que no ho fossis. No puc estar amb ningú més».


El pare va ser condemnat a dotze anys de presó

Finalment, a principis de l'any 2013, Layla va decidir presentar l'esgarrifós enregistrament davant la policia de Nottingham a Anglaterra. Els tribunals anglesos van castigar al pare amb dotze anys de presó pels durs fets comesos amb la seva filla. Avui dia segueix a la presó complint la seva condemna.