EN DIRECTE

🌦 🍃 Segueix totes les incidències del temporal de pluja i vent a Catalunya

PREVISIÓ MÉTEO

🌧 Catalunya en alerta: pluges fins la matinada i fort temporal de vent dissabte

Sheila, la jove valenciana assassinada per la seva parella que estiuejava a Catalunya

L’acusat, de 34 anys, va degollar-la sense clemència, deixant sense mare cinc fills, i posteriorment va assegurar que s'havia suïcidat

Sheila, de 29 anys, va ser assassinada per la seva parella a Alacant | Facebook

 

Sheila C., de 29 anys, va morir en mans, suposadament, de la seva parella aquest passat dissabte 9 de febrer. La Guàrdia Civil va pensar que havia estat un suïcidi, ja que presentava ferides al coll, però també tenia traumatismes al cap, el que finalment va confirmar l’assassinat i la immediata  detenció de la seva parella sentimental, Jorge B.C, de 34 anys, com a presumpte autor del crim.

 

 

Va viure i treballar al Baix Penedès

La jove,  a més del nadó que va tenir amb la seva actual parella, tenia més fills de parelles anteriors, en total cinc, que estan sota la tutela de les autoritats autonòmiques de Catalunya.  Abans de traslladar-se a viure en una finca de la partida de la Ceba, al municipi de Planes, va viure al municipi de Calafell. 

 

Tot i haver viscut a Catalunya Sheila era nascuda a Alcoi, a la comarca de l’Alcoià a València. Actualment vivia amb la seva parella, pare del seu últim fill, a Planes, a Alacant. La jove havia sigut molt activa sempre, va estudiar a l'Escola d'Art i Superior de Disseny d'Alcoi, va obtenir  el títol de Perruqueria, i treballava com a actriu en el món del cinema i la publicitat. A més, havia format part d'una agència de models publicitaris de Barcelona.

 

 

En un primer moment la Guàrdia Civil va pensar que es tractava d'un suïcidi | Cedida

 

La seva parella va al·legar que era un suïcidi

La parella viva en una casa de cap, lluny del centre de Planes, allà va ser on es van produir els fets dissabte de matinada.  La parella de la víctima va avisar a la Guàrdia Civil que havia trobat morta a terra a la jove, degollada, al costat d'un ganivet, en el que semblava ser un suïcidi.

 

Aquesta va ser la primera hipòtesi que es va contemplar. No obstant això, altres vies d'investigació van continuar obertes per part dels agents. L'autòpsia de la jove va revelar diversos traumatismes cranioencefàlics, pel que es va descartar el suïcidi i es va apuntar a un assassinat.  Per tant, l'home va ser detingut dilluns per agents de la Guàrdia Civil com a autor d'un homicidi de violència de gènere.

 

Tres denúncies per violència domèstica a parelles anteriors

La parella duia junta un any, anteriorment, Sheila havia mantingut altres relacions sentimentals, entre les quals va arribar a denunciar, fins en tres casos diferents, a parelles per violència domèstica. Així ho va informar el delegat del govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Fulgencio, durant un dels actes de repulsa per l'assassinat de la jove, convocats a diverses institucions valencianes.