Un jove, víctima d'un robatori i d'un cop de puny al nas al metro de Barcelona

Jordi Rofes ha narrat els fets a les seves xarxes socials | El jove lamenta que ningú fes res per evitar-ho
Jordi Rofes, víctima d'una agressió al metro de Barcelona | Instagram (jordirofes)

 

Un jove català ha estat víctima d'un robatori i una agressió al metro de Barcelona aquest cap de setmana. Jordi Rofes ha narrat els fets al seu compte d'Instagram, on ha adjuntat una fotografia d'instants després del cop de puny que ha rebut al nas per part de l'agressor, que li ha provocat una fractura nasal que l'ha fet sagnar. Els fets han ocorregut a l'L4 del metro de Barcelona.

 

Segons el jove, en el moment de l'agressió, totalment inesperada, «estava assegut, escoltant música i escrivint el meu diari personal, quan un fet inesperat ha tingut lloc. Se m'ha plantat un agressor davant meu, m'ha començat a empènyer i ha intentat robar les pertinences que portava al damunt». El noi ha explicat que, en intentar evitar que el robessin, ha rebut un cop de puny al nas. «He agafat la motxilla amb totes les meves forces i sense més ni més m'ha donat un cop de puny al nas. M'ha regirat tot el que portava i, evidentment, com no portava res de valor, se n'ha anat amb les mans buides», continua.

 

 

Lamenta que ningú fes res per evitar-ho

Després de l'agressió, encara en estat de xoc, Jordi Rofes va recollir totes les seves pertinences i va baixar a la següent estació, Alfons X, on va donar un comunicat dels fets i va ser traslladat directament a l'Hospital Dos de Maig. «Ha sigut un moment que mai oblidaré», manifesta. A més, el jove lamenta profundament que cap passatger que es trobava en el lloc dels fets fes res per evitar-ho.

 

També et pot interessar...