Tres joves insulten un revisor de Renfe a Girona

El comportament incívic dels joves ha provocat un retard de 30 minuts

Renfe garanteix els serveis mínims decretats per Foment per a la jornada de vaga convocada per CC.OO per al 15 de juliol
Tres joves han insultat un revisor de Renfe en recriminar-los la seva actitud incívica | Renfe

Retards en una línia de Rodalies durant el matí per accions incíviques. Concretament, els Mossos d’Esquadra han hagut de personar-se en el tren de mitja distància de la línia R11 que efectuava el trajecte entre Figueres i Barcelona-Sants perquè tres joves estaven agredint verbalment al revisor.

Els joves han insultat el revisor

El tren de la R11 havia sortit de Figueres a les 9.41 hores d’aquest dilluns 9 de desembre i estava previst que arribés a l’estació de Sants de Barcelona a les 11.39 hores. Tanmateix, el comboi ha circulat amb trenta minuts de demora a conseqüència de les conductes incíviques de tres joves a l’interior d’un vagó.

El revisor del tren ha procedit a recriminar la seva actitud, però llavors els joves han començat a insultar l’home de tal forma que la situació estava pujant de to, per tant, els operaris han alertat els Mossos d’Esquadra.

El tren s’ha aturat a l’estació de Girona, on han esperat els agents de les forces de l’ordre públic que ha identificat els tres joves i els ha advertit sobre les conseqüències que podia tenir la seva actitud. Finalment, el comboi ha pogut continuar el seu trajecte fins a Barcelona, on els passatgers molestos han arribat amb mitja hora de retard per la conducta incívica de tres joves.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari